Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jogosan érint rosszul?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogosan érint rosszul? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Sok közös témánk van, egyezik az érdeklődési körünk, de a beszélgetés elején (kb 1 hete) a magánélet is feljött. Én elmondtam, hogy ismerkedős fázisban vagyok, nyitott vagyok egy kapcsolatra és akkor ő is ugyanezt mondta magáról, de egy szóval sem említette hogy lenne valakije vagy ismerkedne valami más csajjal, és mivel napi szinten írt nekem, azt hittem velem szeretne, ráadásul ilyeneket is mondott hogy szerencsésnek érzi magát hogy mi ketten dumálunk meg többször mondta hogy jól elvagyunk. Én mindig elismerően nyilatkoztam róla, tegnap is megdicsértem. Viszont reggel a semmiből közölte hogy randizni megy egy másik csajjal, akivel már 3 hónapja dumálnak. Engem ez kicsit meglepett mert hirtelen nem tudtam hogy akkor velem miért is beszélget meg ami a legfurább volt nekem, hogy előtte sosem említette ezt a csajt, amikor kérdeztem hogy neki van-e akit crushol, arra is azt mondta hogy nincs, erre most itt van a semmiből egy csaj, elvileg 3 hónapja. Jogosan érzem azt hogy ez a fiú nem tiszta lapokkal játszott velem? Most mihez kezdjek? Kicsit nem érzem fairnek a dolgot magammal szemben, mintha aláásta volna a bizalmam... akkor minek ír mindig rám ha már van más jelölt? És miért nem tudta ezt akkor közölni mikor megkérdeztem...ha akkor elmondja akkor tudomásul vettem volna hogy nincs esélyem...de így...kicsit rosszul esik

18/L

2020. okt. 22. 01:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak azért "tartogatott" téged, hogy legyen valaki aki még szóbajöhet, ha a másik csaj dobja. De szerintem az nem is lényeg hogy miért nem említette. Az a lényeg, hogy nem mondta el neked. Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot, és hagyd csak, nem érdemel meg téged egy ilyen ember.
2020. okt. 22. 02:10
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Hááát.

Kedves!

A fiúk már csak ilyenek...

Ne vedd a szívedre!

Mindig kell 1 bterv...

Viszont elmondta még mielőtt bármi lett volna!!!

Én ffi vagyok az én exem eljegyzés után irkálta más palinak, hogy mit csinálna vele orálisan khm.

Pedig látszatra minden rendben volt köztünk...

Szóval ez még belefér hisz köztetek nem volt még semmi csak irkáltatok.

Sunyin is elmehetett volna a randira aztán ha nem jól sikerült fűz tovább téged.

Szerintem nem volt inkorrekt.

Mikor elkezdünk valakivel beszélgetni még nem tudjuk, hogy mivé alakul a dolog. Főleg ha az ember még nem is találkozott a másikkal.

Mivan ha randin kiderül, hogy nem bírják egymás szagát?

Akkor neked már ne is írjon többet?

Meg se próbálja?

Lehet, 1 hónapja nem is írt neki a csak semmit most meg hirtelen megint.

Ki tudja.

Az, hogy neked ez rosszul esett az természetes.

Mindenkinek rosszul esik az ilyesmi.

Viszont nagy feneket nem érdemes keríteni.

Szerintem.

2020. okt. 22. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, akkor nem igazi ismerős, csak ilyen netes. Szerintem egyértelmű, hogy általában mindenki több emberrel beszélget és majd eldől, hogy ki annyira szimpatikus, hogy igazából is találkozzon, randizzon vele. Nyilván azért beszélgetett veled is a másik lány (vagy lányok) mellett, mert úgy volt vele, hogyha más nem jön össze, akkor lehet, hogy majd te.

Máskor ne éld bele magad ennyire a semmibe. Meg csak egy hete beszéltek. Az semmi.

De egyébként ha valóban idegen, akkor még az is lehet, hogy nincs is randi, csak így akart lerázni.

2020. okt. 22. 09:39
 4/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért irkál nekem naponta ha le akar rázni? Ma is írt...
2020. okt. 22. 09:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne írj vissza. Ezen mi olyan nehéz? Elhalgatta ezt előled, nem érdemli meg a társaságod. Tiltsd le, ne is válaszolj neki
2020. okt. 22. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:

4: Akkor még várja, hogy hogy sikerül a randi a másik lánnyal :D Ha nem jól, akkor ott vagy még te (és ki tudja, még hányan) talonban.

Ne legyél már ilyen ragaszkodó egy 1 hete ismert, igazából nem ismert idegennel. Nem ő az egyetlen fiú a világon.

2020. okt. 22. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rosszul esik. Nem fair a részéről, hogy nem szólt. Az előttem szólók jól mondták: ha fáj, ha nem, Te vagy a B-terve.

Engedd el! Ne írj neki vissza! Olyant érdemelsz akinek Te vagy az A és a Zs terve is ;)

2020. okt. 22. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben teljesen megszüntetném vele a beszélgetést, nem is válaszolnék arra a levelére, amiben leírta, hogy van egy másik lány. Aztán majd ha pár hónap múlva még mindig írogat neked, vagy fél év múlva mégis írna egy hosszabb mea culpázós levelet, akkor talán lehetne vele találkozni személyesen is, hogy megbeszéljétek, mi történt akkor, de most teljes hallgatást javaslok, bármennyire is rosszulesett a dolog.
2020. okt. 23. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ír de szerintem ne vedd figyelembe. Én is jártam így leveleztem 1 férfivel komoly kapcsolatot szeretett volna arra gondoltam levélben és telefonon milyen jól ki jövünk de mire találkozóra került sor angolosan meg lépet. Ilyenek nem tehetsz semmit.
2020. okt. 23. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért várod el tőle hogy őszinte legyen ha te sem vagy az? ŐT VONDD KÉRDŐRE, semmi gáz nincs abban hogy megkérdezed miért mondta nincs senki a láthatáron stb.
2020. okt. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!