Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek off?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lánnyal és utaltam rá hogy szeretem
Még most sem írt vissza!
Mivel tudnám elérni hogy visszaírjon (nem akarom zaklatni)
Szerintetek semmi esélyem? Vagy próbálkozzak még?
16F
2021. jan. 25. 02:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem várjál mèg egy kicsit,lehet hogy hirtelen meglepődött ès nem tudja hova tenni a vallomásokat,adj időt neki,de ha sokáig nem válaszol akkor finoman megkèrdezheted tőle hogy most mi a baj talán megharagudott rád.
2/5 A kérdező kommentje:
Már 4.5 órája várok a válaszára de még most is semmi
2021. jan. 25. 03:35
3/5 anonim válasza:
4,5-orájaa? Majd akkor aggódj ha már 3-napja nem válaszol,a türelem szó mond neked valamit,ráadásul èjszaka van,èdes istenem..
4/5 anonim válasza:
Ezt lehet élőben kellett volna...
5/5 anonim válasza:
Hívd el valahova, aztán majd kiderül. Ha szeret veled lenni, akkor sínen vagy, ha kifogásokat keres, hogy nem ér rá, tanulnia kell, stb. akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!