Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lettem izgatott ettől?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem izgatott ettől?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolog volt. A lényeg az hogy csapatjáték során sorba álltunk és a mögöttem lévő srác a játék miatt meg kellett fogja a vállam. De amikor megfogta a hajamat arrébb rakta és utána úgy fogta meg a vállam hogy kicsit nyomta a kezével. Nagyon kellemes volt elsősorban az hogy odébb húzta a hajam utána meg a vállaimra ahogy rátette a kezét. Hogyhogy ez ilyen jól esett?

2021. jan. 23. 02:57
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom nem sok ilyenbe volt részed, ami normális is mert valószínű általános iskolás vagy, digitálisan nehéz ezt megoldani:D

Hormonok érintéshiány meg minden szar, igényled,tetszik ami normális.

2021. jan. 23. 03:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdesz érni. Az is lehet, hogy tetszik neked a fiú, bár nem feltétlenül, elég az is hozzá ha csak barátok vagytok, a lényeg hogy ő fiú, te pedig kezdesz felnőtté válni.

Az ilyesfajta izgalom mindenkivel megesik. A régi fimekben erre mondják, hogy olyan mintha pillangók szállnának a gyomrodban, tudom nagyon gagyin hangzik, de ez valamennyire megmagyarázza az az érzést amit az ember átél ilyenkor. Egy frusztráló, de kellemes érzés.

Ezt szerintem soha senki nem fogja tudni neked megmagyarázni, csak az élet ahogy egyre idődsödni kezdesz.

A nyak, a váll sokaknál egy intim zóna, abból a szempontból, hogy ha valaki megsimítja egy kellemes csiklandozó érzés, ahogy a hajad megmozdul csiklandozza a nyakad.

A másik hogy egy határozott mozdulat a másiktól nagyon vonzó tud néha lenni. Olyan mintha egy elismerést kapnál valakitől, ami ugye, olyan dolog amit mindenki szeret.

És egyet kell értenem az első kommentelővel is.

Arra szeretnék egy példát mondani.

Egyszer végeztek egy könyvtárban egy tesztet. A könyvtáros lány feladata annyi volt, hogy minden második embernek érintse meg a kezét amikor odaadja nekik a könyvet. Amikor az emberek kimentek a könyvtárból, akkor egy tesztet csináltattak velük, hogy mennyire voltak megelégedve a könyvtárral és a személyzettel. Azok az emberek, akiknek a lány megérintette a kezét sokkal pozitívabb értékelést adtak a könyvtárnak és a személyzetnek is. Azzal hogy a lány megérintette a kezüket egy kedves, testi kontaktust váltott ki az emberekből, egy szimpátiát.

Az érintés, vagy egy ölelés, de mindennemű testi kontakt nagyon fontos dolog az emberi életben és lehetséges, hogy ezek hiányoznak az életedből. De az is lehet hogy sosem hiányoztak csak most emiatt a koronás vacak miatt hiányzik.

Plusz tényleg amit az elején mondtam, kezded felfedezni jobban a világot és felfogni teljesen más dolgokat mint eddig.

Persze az oviban is voltunk "szerelmesek" mindannyian, de az teljesen más mint amikor először kezded el érezni azt, hogy milyen is az amikor tetszik valaki.

2021. jan. 23. 07:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Középsulis vagyok, 10.-es, az eset még ősszel volt de azóta is sokszor eszembe jut. Tetszettek már fiúk de valahogy ez más vokt sose éreztem még ilyet, nagyon dobogott a szívem, remélem nem érezte a srác😃
2021. jan. 23. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akár tudat alatt is, de bejön neked az a fiú.
2021. jan. 23. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Felizgultál :-)
2021. jan. 25. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!