Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyugodjak le ha túlságo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyugodjak le ha túlságosan izgatott vagyok a szerelemtől?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, viszonzatlanul ugyan, de szoktunk beszélgetni, jóban vagyunk, szóval még bármi megtörténhet. Viszont annyira izgatott vagyok ettől az érzéstől, még ha viszonzatlan is, de olyan jó érzés szerelmesnek lenni, és én most iszonyatosan szerelmes vagyok! :D Kissé túlspilázom már, meg tisztára izgatott vagyok, amikor beszélünk. Most is írtunk egymásnak, és annyira izgalomba jöttem, hogy alig tudok lenyugodni most. Csak vigyorgok, meg ugrálgatok örömömben, meg remegnek a csontjaim is az izgatottságtól. Nagyon fel vagyok pörögve, most emiatt amit érzek iránta, és nagyon boldog vagyok, pedig nem is vagyunk együtt.

Valahogy le kéne nyugodnom, hogy azért ne pörögjek már ennyire, mert csak simán pihenni akarok, filmet nézni és nem akarom, hogy most minden gondolatom a szerelem körül forogjon. Hogyan tudnék lenyugodni egy kicsit? Esküszöm a felhők felett járok, és körülöttem mindenhol a rózsaszín köd. :D

Mielőtt megkérdeznétek, nem szívtam semmit, csak a szerelem érzése teszi ezt velem, és az illető. :)

2020. aug. 28. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Túl sok mindent nem tehetsz. Egy idő után majd csillapodik, elmúlik ez a túlzott izgatottság. :)
2020. aug. 28. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömtől tanultam, nekem mindig beválik, de ez nem jeleniti azt hogy rajtunk kívűl bárkinek is. Egy próbát megér. Dúdolgasd, vagy énekeld az ellopták az oroszok a tankot.
2020. aug. 29. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!