Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ha nektek egy fiú gitárral vallana szerelmet, hogyan reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
Ha például eljátszik nektek egy szerelmes számot. (kizárólag akusztikus gitáron:D) És énekelne is!
Konkrétan erre gondoltam:
Nektek tetszene? Mit szólnátok, hogyan reagálnátok rá?
16/F
2021. jan. 20. 23:25
21/33 anonim válasza:
Én az utcáról gitároztam a barátnőmnek anno, nagyooon romantikus volt és úgy örült neki. Éppen összevesztünk és egy Zanzibár dallal békültünk meg.
22/33 anonim válasza:
Március végétől (Zanzibár) volt a szám címe, mert március volt.
23/33 anonim válasza:
Normális, értelmes, egészségesen érzékeny lányoknak ez nagyon bejönne. A többiekkel meg ne foglalkozz.
24/33 anonim válasza:
#23: Mert akinek nem az normálatlan, értelmetlen, egészségtelenül érzéketlen?! Ne már.
25/33 anonim válasza:
#24 Hát, sokkal inkább, mint aki ivásra vagy kondira gerjed.
26/33 anonim válasza:
#25: No azért a két véglet között még nagyon sok minden van.
27/33 anonim válasza:
Énekelnél is?
Ha jól csinálod, nagyon meghatódnék.
28/33 A kérdező kommentje:
Igen, énekelnék.
Persze jól betanulom mint az akkordokat, mint az éneket egyaránt:)
2021. febr. 3. 18:02
30/33 anonim válasza:
A Gitárosokért mindenki odavan de egy fuvolista fiú aki csellón is tud játszani az már nem sexy :/ Mind a 2 hangszerrel megpróbáltam szerelmet vallani, egyiknek sem lett jó vége :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!