Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ha nektek egy fiú gitárral vallana szerelmet, hogyan reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
Ha például eljátszik nektek egy szerelmes számot. (kizárólag akusztikus gitáron:D) És énekelne is!
Konkrétan erre gondoltam:
Nektek tetszene? Mit szólnátok, hogyan reagálnátok rá?
16/F
2021. jan. 20. 23:25
11/33 anonim válasza:
Először is elsírnám magam, mert ez olyan romantikus..... Aztán valószínűleg a srác nyakába borulnék..... Az meg már a csúcs lenne ha a kedvencemet játszaná (Oasis-Wonderwall) 😍
12/33 anonim válasza:
Ne haragudj ez csak az én véleményem, imádom a gitárt, de én nagyon kellemetlenül érezném magam.
13/33 A kérdező kommentje:
Még ha kettesben lennétek akkor is?:/
2021. jan. 21. 09:50
14/33 anonim válasza:
15/33 anonim válasza:
#16 nem szégyen, nem röhögünk ki emiatt
16/33 A kérdező kommentje:
Oké, trollkodjatok csak, feladom hogy több normális választ kapok-e már-.-
2021. jan. 21. 10:10
17/33 anonim válasza:
válaszoltak normálisan, engedd el a trollokat. az idegesíti fel őket ha nem reagálsz rájuk. ők nem léteznek. a trollok nem emberek.
18/33 anonim válasza:
Erre itt nem nagyon fogod megtalálni a választ Mindenki más. Előttem sokan írták hogy nekik tetszene. Nekem egyáltalán nem. Bocsi. 50-50 százalék hogy bejön neki. Szerintem jobb ha lazábban mondod el. Így ha visszautasít nem lesz olyan gáz, de ha összejöttök szabad a pálya:)
19/33 anonim válasza:
Nekem csak egy elektromos gitáron szerenádozzon Pantera-t ne ilyen vacakon.
20/33 anonim válasza:
Elég gáz, inkább meghívnám valahova inni (nem muszály alkoholt) vagy egy együtt edzésre kondiban :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!