Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért változott meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg?

Figyelt kérdés
9 hónapig voltunk együtt. Még a karantén előtt nagyon szoros kapcsolatban voltunk, de nyár végére eltávolodtunk egymástól. Szeptembertől kezdve karácsonyig nem beszéltünk, mert azt vártam, hogy mikor ír, mikor lesz kíváncsi rám. Karácsonykor kezdtünk el újra beszélni, de teljesen más stílusban válaszolt, korábban nagyon figyelmes volt, észrevette, ha valami nincs rendben, most viszont félszavakban válaszol, nem ír, nem kezdeményez és ha beszélünk, nem kérdez. Kicsit sem érdekli, hogy mi van velem és ez nagyon fáj. Már gondoltam arra is, hogy talált egy másik lányt, és így próbál meg kitetti a képből, de nem ilyennek ismertem meg, elmondaná, ha ez van. Nincs ötletem, hogy mi történhetett, amikor kérdezem a változásról, csak annyit mond, ő ugyan olyan maradt. Fogalmam sincs, mi lesz így velünk, szóval ha valakinek van valami ötlete, vagy segítsége, hogy mi lehet a baj, akkor írjon, mert nagyon aggódom érte és értünk is.
2021. jan. 20. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Van még esély, hogy minden a régi lesz.
Már elvesztettem.
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, már nem szeret.
2021. jan. 20. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Talalt mast, egyertelmu. Akit erdekelsz az keres, ha van uj izgalmasabb, akkor elfelejt. Lanyok is toljak igy az ipart, ez ilyen sajna, részvét.

24/F

2021. jan. 20. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 hónapig nem voltál képes ráírni, hogy mi van vele, mert arra vártál, hogy ő írjon, meg is érdemled.
2021. jan. 20. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeptembertől karácsonyig valószínűleg neki is fájt, hogy téged nem érdekel, mi van vele. Ezek után nem is értem, min vagy meglepve.
2021. jan. 20. 15:53
 5/6 anonim válasza:
100%
3 hónapig te sem kerested,tulajdonképpen mit vársz?Ő is mondhatná,hogy megváltoztál.Engedd el ezt már.
2021. jan. 20. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki érdekében hagyjad
2021. jan. 21. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!