Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok még ilyen lányt talalálni?
külőleg úgy néz ki mint, minden második 16 éves lány
mert nem azt mondom,szépnek szép mert aranyos, és kedves arca van a teste atlagos kicsit forrmas...amugy pont az ideálom...
nagyon kedves és ertelmes, nagyon jókat lehet vele beszélgetni...
szokot vihogni de nem viszi tulzásba se,meg persze van velemenye,ami nem tetszik neki kimodja, es ez szentem nagyon
jó dolog...
szerelmes volt belem, be is valot de en valamiért, figyelmen kivűl hagytam
de az a fura ,hogy én is es válamiert miutqn bevalota nem akartam semmit tőle..de most igen...es lehet h be beszelem magamnak ő is akar engem..mert féltékenykedik és mesértődőt azzon meg pár napja ,hogy nm tudtam mikor van a név napja...
meg november végen edzetem egy edzo palyan és o is ott volt es edzes kozben nehanyszor ram nézet..meg mikór elment akor is...
de itt a nagyobbik gond ,h van palija 😔🙄🥺
és nm akarok kozejuk alni..mivel lehet vele jobban erzi magat
szoval felejtsem el ? vagy mit csinaljak? 🥺😟
talalok nala jobbat?????
mert kulsolegeseget neznem,mar rég talatqm volna ilyen lanyt...de a szemilyesege a kisugarzasa na az kulonleges
es
Szóval lehet e másik lányt találni aki úgy néz ki mint minden második lány, tud nevetni és beszélni?
Igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!