Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy tetszek-...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy tetszek-e a kiszemeltemnek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 04:29
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Amíg csak messziről nézegeted és vágyakozol, nem fogod megtudni.
2021. jan. 13. 05:30
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Ha feláll a kukija
2021. jan. 13. 08:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem messziről nézegetem. De honnan tudjam, hogy nem csak viccel, tesztel vagy unatkozik, hanem komolyan gondolja?
2021. jan. 13. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Nézd, nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha fiú vagy, akkor azt tudom tanácsolni, hogy egy lányt se érdekel az, hogy tetszik-e neked, vagy sem.

Amíg nem mész oda, és nem deríted ki, (ami azért nem kis meló, és nem kis kockázat) addig nem tudod meg. Egy valamit érdemes zsebre tenni, hogy nem érdekük veled lenni a lányoknak :D nem érdeklik őket annyira te sem, meg én sem, és egy férfit sem, hogy ők esetleg megeröltessék magukat. Megvonják a vállukat, és sose volt érdekük.

Úgyhogy neked kell mindent csinálni, bocsi.

Ha meg lány vagy, akkor pedig nem tudsz sokat tenni, ugyanis rámászni nem fogsz a srácra. Szóval valahogy patt helyzet.

2021. jan. 13. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

A legfeltűnőbb, ha láthatóan jobban érdekled őt, mint eddig. Semmiképp ne várj, és ne gondolkozz azon, hogy mi lesz. Ha nem tetszesz neki, akkor valószínűleg 2 hét múlva se fogsz. Kezdeményezz! Ha tetszesz, akkor meg előre nyert ügyed van.

#4 pedig idióta. Nekem például van olyan lány barátom, aki kezdeményező típus, és nem arra vár, hogy a sült galamb a szájába repüljön.

2021. jan. 13. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

#5!

Akkor az a barátod az az 1 a 100-ból. Örülj neki.

2021. jan. 14. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező,

nekem úgy tűnik, hogy Te vagy a lány. Azt ránézésből nem fogod megállapítani, hogy tetszel-e neki. Ha tetszik a fiú, ne viselkedj hűvösen vele szemben. Ha tetszel neki, úgyis elhív találkára. Figyeld a szavalt, a megnyilatkozásait. Ha pedig úgy veszed majd észre, hogy jópofáskodik (a szó jó értelmében), csak alighanem bátortalan közelíteni, akkor lépj Te és kezdeményezz Te, pl. azzal, hogy búcsúzáskor megkérdezed (személyesen és nem írogatva), hogy mikor találkoztok ismét.

Ha Te vagy a fiú, akkor lépj a lány felé bátrabban, mutasd ki, hogy Te vagy a férfi és nem akarod, hogy a lány kezdeményezzen.

2021. jan. 17. 09:04
 8/10 Aaquarius válasza:
100%

Figyelj rá! A tettek mindig többet érnek mint a szavak, de a szavak megválogatása is számít szerintem. Figyeld meg, hogyan viselkedik mások társaságában, aztán hogyan amikor veled van. Figyeld a szemét, találkozik-e a a szemetek, ha a pupillája tág rendes fényviszonyokban amikor rád néz nagy valószínűleg érdekli a látvány, ha egy társasági körben álltok, nézd meg ki felé mutat a lábfeje, abban bízik jobban. Figyeld, hogy lemásolja-e a gesztusaidat, például ahogyan az asztalra támasztod a kezed. Ha igen, azt mutatja figyel rád. Vagy pedig ha kíváncsi vagy hogy szokott-e figyelni téged, ásíts random! Ha figyelt téged akkor ő is ásítani fog! :D

De ezek csupán az eshetőségek felvázolására jók. É s m e g v á l t o z t a t h a t ó k! Próbálj beszélgetni vele, közeledj felé barátságosan. Adj esélyt és időt neki hogy meglássa az értéket benned. És higgy magadban! Ha pedig úgy érzed eljött az ideje, vállald fel magad. Igazándiból, lehet nem éred úgy, de nincs veszteni valód. Ha kiderül hogy kölcsönös, tovább léphettek a következő szintre. Ha pedig nem éppen érez úgy mint te, akkor tudod hogy el kell engedned, és keresned azt aki majd téged szeretne.

Tudod, azokat a dolgokat sokkal jobban bánjuk mindig amit nem tettünk meg és nem hagytunk nekik esélyt, mint amit megtettünk. Mert ott legalább mi megadtuk az esélyt az egésznek, onnantól már nem rajtunk múlott.

És sok sikert! :)

2021. jan. 18. 19:44
 9/10 Aaquarius válasza:
100%
Az előző vagyok, csak még az a tipp hogy ahogyan a te tárgyaiddal viselkednek (pl. a pulcsid), tehát amilyen tisztelettel bánnak a dolgaiddal, éppen annyira tisztelnek téged is.
2021. jan. 18. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
A #8 és 9 válaszát nem lehet túlszárnyalni, annyira kimerítő. Hozzá tartsd magad!
2021. jan. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!