Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el a kiszemelte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a kiszemeltemnek, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyunk, és nem kizárt, hogy ő is érez valamit irántam, mert sok jelet ad.
2020. okt. 25. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Kérd meg a kezét
2020. okt. 26. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Legyen azért egy komoly válasz is.

Odamész hozzá, és megmondod, hogy mióta kedveled és hogy szeretnél egy esélyt azzal, hogy elhívod valahova és megnézitek, hogy passzolnátok-e. Lényeg, hogy ne vidd át túl nyálasba, meg túl tolakvóba.

Sok sikert!

20/F

2020. okt. 26. 06:56
 3/5 anonim válasza:
88%

Végre xd

Az előttem szóló tanácsa remek

Szerintem légy őszinte, lehet érezni mikor érez a másik is többet, egy közös séta közben mondanám el, de ne vidd túlzásba, egyszerűen vezesd fel neki hogy többet érzel, nyíltan, egyszerűen

15/L

2020. okt. 26. 07:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. okt. 26. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne térj rá egyből erre, hívd el valamerre, beszélgessetek egy csomót, és akkor már úgy is látni fogod mit érez, akkor esetleg jelezd neki hogy nagyon kedveled stb.
2020. okt. 26. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!