Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk!! Ilyenkor mi van??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!! Ilyenkor mi van??

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik nekem. És állítólag én is tetszek neki.(a jelekből következtettem+még írtam ki ide kérdést és a válaszokban is mind ezt írták).Egy suliba járunk. Egy évvel nagyobb nálam. Egyik nap úgy volt hogy sétáltam a suliba és láttam hogy jönnek (ő és a tesója)...nem voltak messze tőlem, de direkt nem néztem hátra, csak amikor a suli elé értem. De nem voltak sehol. Direkt lemaradtak!!!(onnan csak egy út vezet a sulihoz úgyhogy szó se lehet arról hogy másfelé mentek. Még nem beszéltünk soha és nem hiszem hogy tudja hogy tetszik nekem. Fiúk! Ti csináltatok már ilyent? Ha igen miért?
2021. jan. 8. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem akart kellemetlen beszélgetést folytatni, vagy megelőzni, ilyesmik
2021. jan. 8. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:

De nem is beszélgetünk. Nem is ismerjük egymást.Úgyhogy nem hiszem hogy az van hogy ki akart maradni egy kellemetlen beszélgetésből.

Ez azt jelenti hogy már nem érdeklem?? Vagy hogy tudja hogy tetszik nekem és ijesztőnek tart??😱

2021. jan. 8. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kettesben akartak beszélgetni, én például utáltam mikor suli után egymás popsijába bújva mentünk haza (nálunk is csak egy út vezetett ki a sulitól) Ne aggódj, a fiúk tapasztalataim szerint nem komplikálják ezeket a dolgokat ennyire túl ;)
2021. jan. 8. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Na várjál... suliban? Hát akkor max a srác is 8.-os. Szóval vagy visszakellett vmiért menni vagy csak nem szeretnek egymás fenekében suliba menni, esetleg olyanról beszéltek, amit maguk között akartak tartani vagy megállt az egyik cipőt kötni... bármi oka lehet. De honnan tudod, hogy bejössz neki, ha igazából sosem beszéltetek még?
2021. jan. 8. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túlreagálod a helyzetet.

Amikor valaki tetszik nekünk akkor minden viselkedését vagy vonzónak vagy visszautasítónak könyvelünk el.

Az amit leírtál, ahogy fentebb is említették, nem egyértelmű jel egyikre sem.

Javasolom beszélj vele mindenképp, ismerd meg. Látszatra az emberek teljesen mások lehetnek mint valójában,mind negatív mind pozitív értelemben. Ha ezután is tetszik neked akkor beszéld meg vele.

Igaz lány vagyok, de remélem segítettem :)

2021. jan. 9. 01:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!