Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi esélyem nála?
Én egy viszonylag egyszerű 19 éves srác vagyok aki gyógymasszőrnek tanul. Az lenne a kérdésem, hogy van bármi esélyem egy 21 éves gyönyörű lánynál aki orvostan hallgató?
+poén hogy ő a nővérem osztálytársa volt még általánosba, én pedig a húgával jártam egy osztályba szintén általánosba.
Köszi a válaszokat előre is.

Szerintem ha meg tudod nevettetni, komolyabb témákról is tudsz vele beszélgetni, ha megvan az a bizonyos egy húron pendülés, akkor szerintem simán. Most az, hogy ő orvostanhallgató nem jelenti automatikusan azt, hogy lenézné a többi szakmát. Ez emberen múlik és ha normális, akkor nem fogja zavarni ez. A kor is egy olyan dolog, hogy az elején vagy zavarja vagy sem. De ha ad neked egy kis esélyt, hogy jobban megismerjétek egymást, akkor ez sem jelent hátrányt.
Szóval szerintem van esélyed nála, csak úgy indulj neki, hogy ezek a dolgok miatt amiket te felhoztál (kor, végzettség) feszengesz. Csak próbáld magadat adni és ne megfelelni.

*ne feszengj
(Bocsi belekavarodtam már a saját mondatomba :'D )

Ha számít neki a végzettséged meg a havi fizetésed, akkor nincs túl sok esélyed. Írj rá, beszélgess vele stb. ha úgy érzed, hogy bejössz neki, akkor hívd el randizni. Ha elutasít, akkor pedig fogadd el!
Sok sikert!
18/F
1. A hugával csak osztálytársak voltunk
Nem volt semmi köztünk
Csak kínos tudna lenni ha elmegyek hozzá és ott a huga, meg fordítva is

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!