Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még bármi esélyem nála? Vagy inkább adjam fel?
Figyelt kérdés
Szóval egy művész beállítottságú lány vagyok. Már 9 éve hobbinál egy fokkal magasabb szinten festek,járok tanárhoz is, több emberrel együtt vannak kiállításaink sulikban meg művelődési házakban. Ott a tanárnál még azt hiszem 4 éve volt egy srác aki nagyon zárkózott és szótlan volt. Aztán más napokon jártunk és nem találkoztunk. Majd mind a ketten gimibe mentünk és fárasztóak és zsúfoltak lettek a napjaink ezért szombaton reggel kezdtünk járni, korán, általában van kb 2 óra mikor senki nincs rajtunk kívül csak a tanár. Szoktunk beszélgetni egymásnak modellkedni rajzoláshoz. Aztán utána jönnek a felnőttek és az idősek (mind haláli jófejek). Szóval fokozatosan nagyon beleszerettem a srácba, iszonyatosan jól néz ki, mindig kedves volt velem. Már elhittem sok csalódás után hogy hàtha vele lehet valami. Húsvét hétfőn megtaláltam instán, és ráírtam, egy napig dumáltunk olyanokról mint szoktunk, aztán megállt az egész, próbáltam vele kedves, figyelmes és törődő lenni. Azóta egyszer írtam neki, azt mondta tanul aztán majd ír. Azóta semmi, ha írok neki meg sem nézi, eleinte repestem az örömtől hogy egy srác beszélget velem, az akibe tényleg szerelmes vagyok. De lehet rájött és nem akar semmi ilyet! Lehet még bármi esélyem, vagy hagyjam, ezen is legyek túl...?
Az mindegy hogy miért, de nem beszél veled. Egy dolog zárkózottnak lenni, de legalább 4 éve ismered, aki ennyi idő után se képes kommunikálni vagy keresni, azt felesleges erőltetni. Amit lehetett megtetted, kezdeményeztél eleget. Engedd el szerintem.
Érződik rajtad hogy lassan bízol meg emberekben és kell idő míg közelebb érzel valakit magadhoz, de a csalódások ellenére próbálj kicsit nyitottabb lenni. 4 évet vártál erre a srácra is aztán jön a "pofon", mikor már beleéled magad; saját magadnak okozol rosszat azzal hogy ennyit topogsz egy helyben. Gondolj bele mennyivel könnyebb lett volna ha 4 évvel ezelőtt derül ki hogy nem lesz semmi köztetek, nem ezen kattognál még mindig.
Ha ilyen beállítottságú vagy, pontosan tudod hogy a fájdalom is az élet része és meg kell élni ugyanúgy, mint a boldogságot. Ne félj annyira attól hogy elutasít valaki, mert azzal se fogsz találkozni aki melletted szeretne lenni.
2020. máj. 20. 09:44
2/3 A kérdező kommentje:
Már nem zárkózott ilyen magabiztos, "népszerűbb" srác lett. Nem vártam rá 4 évet kb 9 hónapja találkozunk újra!
2020. máj. 20. 09:50
3/3 anonim válasza:
Az lenne jó, ha személyesen tudnátok találkozni, de gondolom nincs most rá mód. Ha mégis a gesztusaiból, ahogy beszél veled lészűrheted, hogy mi a helyzet. Ha nem tudtok találkozni, akkor hagyj neki egy kis teret, tudom hogy nehéz várni. Vagy próbálj meg művészeti vonalon közeledni hozzá, amit nem érthet félre. És a legfontosabb, hogy minden most átélt érzelmedet próbáld meg kifesteni/rajzolni magadból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!