Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejön?
Helló!
Az a helyzet hogy megtetszett egy csajszi aki abba a gimi jár, amelyikbe én.Évfolyamtársam, de ő 17, mert ő 5 osztályos tagozaton van. Nagyon szép, kedves lány, néha szoktunk írogatni, viszont nem volt még egyáltalán barátja. Viszont én úgy vagyok vele, hogy már el szeretném veszíteni a szüzességemet, ha összejön akkor vele. Félreértés ne essék, nem csak megfektetni akarom és utána eldobni mint egy rihe rongyot, csak már többet szeretnék pettingnél. Szerintetek egy 17 éves lány érett erre a dologra egy 16 éves sráccal?
Vagy egyáltalán működne a kapcsolatunk?
Nem attól függ hogy te 16 ő meg 17.
Én most töltöttem a 17-et és 18 éves csajjal vagyok:o
Szia!
Én lány vagyok,16 éves és még szűz, de szívesen "elveszíteném" bármikor,készen állok rá(persze nem bárkivel hanem olyan sráccal aki nagyon bejön, és én is neki). Most lehet hogy ribinek tartanátok,de egy lánynak is lehetnek már vágyai ennyi idősen
Szóval nyugi,nem mindenki veszi olyan nagyon komolyan:)
(Ja és privit nem kérek, nyilván nem egy random idegennel akarom,és nem ismerkedek itt)
4.:igazad van,bocsánat. Szóval ismerkednék itt is, ha a másik kb velem egy idős,közel lakik, tetszik is külsőre/belsőre
De erre az esély kb 1 a 100000-hez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!