Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sztetek hogy legyen ez? 17./L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek hogy legyen ez? 17./L

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés lesz és bocsánat de a barátomról van szó.

Kicsit a stílusa ilyen nem is tudom egyrészt izgató de egy kicsit félelem keltő is nekem.

Nagyon laza,Csibész mosoly és eléggé belevaló srác és egy kicsit egy fuckboy stílust is ad.

És nem tudom picit olyan érzetet kelt bennem mintha rajtam kívül még 10 csajjal kavarna.

Volt amikor gyanakodtam is volt amikor mondta, hogy találkozik is egy lánnyal valamiért de nem azért hanem el kell vele intéznie valamit de akkor én is kapcsoltam és egy barátnőmet megkértem, hogy kémkedjen utána ami sikerült is és tényleg nem volt semmi.

És nem tudom egyfelől ez a lazasága nekem nagyon izgató főleg amikor azt csináljuk, amikor először volt velem annyira feszült voltam az elején aztán ellazított és felizgatott mintha már évek óta ismerne és egy nagyon gyakorlott tapasztalt srác lenne pedig előttem elvileg csak egy valakije volt és azzal se jutottak el odáig.

Ergo velem vesztette el.

De másfelől nekem ez a lazasága nekem olyan érzetet kelt egy kicsit mintha akármelyik pillanatban simán megtenné azt, hogy félrelép.

És van bennem emiatt egy félelem.

2020. dec. 31. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Mi hogy legyen? Nem értem a kérdést, nem tudom mit vársz pontosan, de leírhatom a véleményem.

Valószínűleg ha tapasztaltnak érezted már először is akkor jól érezted, tényleg tapasztalt, és azért mert nem te voltál az első. A megérzéseid jók, ha te fuckboynak érzed, ne csodálkozz, ha nem te vagy az egyetlen. Ha megun, ugyanolyan könnyedséggel keres mást, bűntudat nélkül.

Az ember nem ok nélkül sejt dolgokat. Megadta rá az okot neked hogy félj. Ha te azt érzed hogy bármelyik pillanatban félreléphet, akkor meg is fogja tenni, ha nem most, akkor majd később biztosan.

El tudom fogadni hogy téged ez izgat, a legtöbb lányt/nőt ez vonzza, viszont akkor ne panaszkodj, ha otthagy majd szó nélkül. A te döntésed, hogy vállalod a kockázatot és összetör, vagy még időben lépsz és keresel olyan barátot aki mellett nem félve telnek a napjaid.

2020. dec. 31. 15:48
 2/5 anonim válasza:
67%
Szerintem döntsd el, hogy csak szexet akarsz, vagy valós érzelmeken alapuló kapcsolatot. Ha az elsőt, szerintem mindig kapható lesz rá, ha a másodikat, akkor nem egy ilyen típusú srácot keresel!
2020. dec. 31. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Szimpla kamasz féltékenység. Ha nem változol, előbb utóbb meg fogja unni a srác, és szakít.
2020. dec. 31. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Megmondom hogy legyen: cummantsd le a pélóját éjfélkor ;)
2020. dec. 31. 16:16
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
42%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

mi van akkor ha felrelep?

Ha szeret akkor mindeg visszaenged magahoz

es bevisz a rosszba is majd

vagy nem

2020. dec. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!