Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen egy ideális lány? :)
Figyelt kérdés
Tudom, mindenkinek más jön be, de kíváncsi lennék, hogy nektek mi az ideál külsőre és belsőre is:)2020. dec. 30. 20:09
11/13 anonim válasza:
- életvidám, mosolygós, közvetlen kisugárzás
- gondoskodó, kissé anyáskodó típus
- az enyémhez hasonló filmes -és zenei ízlés (azaz például, ha szereti a rockzenét, akkor már nagy előnnyel indul nálam :D)
- se túl introvertált, se túl extrovertált jellem, valahogy a kettő között legyen lehetőleg belőve, mint én
- számomra imponáló öltözködési stílus. Értem ezalatt mondjuk az oversized pólók, pulcsik használatát, a zenekaros pólókat, kockás ingeket, és hasonlókat. Szeretem, ha egy lány a hétköznapokban nem olyan csiricsáré barbibaba stílusú, hanem sokkal lazább, már-már slamposabb :) :D
12/13 anonim válasza:
Formás, feszes nagy mell, kerek, nagy popsi, szőrös vagy fazon saláta p*nci. Gátlástalan az ágyban, legyen szub és fogadja el, hogy a férfinak több joga van a szexben mert felsőbbrendű. Szereti az anált, szeret kézimunkázni és mélytorkozni, alap, hogy le is nyeli. Ezenkívül jól főz, mos, takarít és nem jár feleslegesen a pofája.
13/13 anonim válasza:
Számomra csak annyi kell, hogy szeressen és hűséges legyen. Több nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!