Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, nektek milyen egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek milyen egy ideális lány? :)

Figyelt kérdés
Tudom, mindenkinek más jön be, de kíváncsi lennék, hogy nektek mi az ideál külsőre és belsőre is:)

2020. dec. 30. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Külsőre: Ápolt igényes Belsőre: Megértő kedves türelmes
2020. dec. 30. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem a külső a lényeg. :)

Nekem a fontos, hogy legyen megbízható, és őszinte. Olyan, akivel egymás előtt önmagunk lehetünk, nem kell szerepet játszani. Akinek bármit elmondhatok, és aki szintén megbízik bennem. Emellett kedves, és hűséges.

A külső meg igazából nem lényeg. Ha mégis kell valamit mondani, akkor a sötétebb hajú, sötét szemű, átlagos alkatú lányok jönnek be (nem baj, ha nagyobb, lapos a feneke, és kicsi a melle, meg egy kis pocak sem árt), de ettől még nem kizárt, hogy életem szerelme pont ennek ellenkezőjeként fog kinézni.

2020. dec. 30. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Belsőleg:legyen szíve és használja is a mindennapokban, és meg lehessen beszélni vele mindent, amit csak el tudok képzelni.(nyilván azért, mert van olyan intelligens hogy nem szar le és érdekli amikről beszéünk) :D

Külsőre én azt mondom legyen olyan jó lányként mint Én fiúként és akkor igazából mind a kettőnknek jó, meg persze így van meg a vonzalom hogyha tetszik is külsőre. Még annyi talán hogy az arcra én nagyon válogatós vagyok, szóval ott egyértelműen olyannak kell lennie ami szimpatikus és egy életre megtetszik. :D

2020. dec. 30. 20:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Fogszabályzós is lehet a lány, aki tetszik nektek? :/
2020. dec. 30. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Miért is ne tetszene?

Leveszik neki és utána gyönyörű fogsora lesz.

2020. dec. 30. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
#2 vagyok. Nem akartam odaírni, mert még a végén felszínesnek tartanak, de: kifejezetten tetszik, ha a lány fogszabályzós.
2020. dec. 30. 21:28
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

#3 vagyok

Én olyan lányba voltam beleesve aki fogszabályzós :D, szerintem cuki, ha meg leveszik akkor gyönyörű fogsora van, szóval nincsen azzal semmi baj. :D

2020. dec. 30. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Fogszabályzós is lehet a lány, aki tetszik nektek? :/"

Szerinted ilyen lány nem tetszene a fiúknak, csak a fogszabályzója miatt?

[link]

2020. dec. 31. 03:49
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Büdös, koszos, ronda, alpári csúfság, hangosan fingik, böfög, dagadt, mint egy disznó, szőrös, kopaszodik, sárgák a fogai, de csak amelyik megvan, szétcigizett hangon beszél és dohányos is, köpködni szokott, szűk farmerbe préseli a hájas csülkeit, úgy sminkel, mint egy részeg bohóc, folyton véres a bugyija, olykor be is szarik, mozogni nem szokott, nem tud főzni, nem tud hang nélkül olvasni, túrja az orrát, folyton a bugyijában a keze, a trikóból kilóg a plöttyedt teste
2020. dec. 31. 04:13
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
8-as mondd már meg a nevít a csajnak
2020. dec. 31. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!