Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen egy ideális lány? :)
Nem a külső a lényeg. :)
Nekem a fontos, hogy legyen megbízható, és őszinte. Olyan, akivel egymás előtt önmagunk lehetünk, nem kell szerepet játszani. Akinek bármit elmondhatok, és aki szintén megbízik bennem. Emellett kedves, és hűséges.
A külső meg igazából nem lényeg. Ha mégis kell valamit mondani, akkor a sötétebb hajú, sötét szemű, átlagos alkatú lányok jönnek be (nem baj, ha nagyobb, lapos a feneke, és kicsi a melle, meg egy kis pocak sem árt), de ettől még nem kizárt, hogy életem szerelme pont ennek ellenkezőjeként fog kinézni.
Belsőleg:legyen szíve és használja is a mindennapokban, és meg lehessen beszélni vele mindent, amit csak el tudok képzelni.(nyilván azért, mert van olyan intelligens hogy nem szar le és érdekli amikről beszéünk) :D
Külsőre én azt mondom legyen olyan jó lányként mint Én fiúként és akkor igazából mind a kettőnknek jó, meg persze így van meg a vonzalom hogyha tetszik is külsőre. Még annyi talán hogy az arcra én nagyon válogatós vagyok, szóval ott egyértelműen olyannak kell lennie ami szimpatikus és egy életre megtetszik. :D
Miért is ne tetszene?
Leveszik neki és utána gyönyörű fogsora lesz.
#3 vagyok
Én olyan lányba voltam beleesve aki fogszabályzós :D, szerintem cuki, ha meg leveszik akkor gyönyörű fogsora van, szóval nincsen azzal semmi baj. :D
"Fogszabályzós is lehet a lány, aki tetszik nektek? :/"
Szerinted ilyen lány nem tetszene a fiúknak, csak a fogszabályzója miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!