Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves srácok, számotokra milyen az ideális lány?
#2-es vagyok. Még annyit szeretnék hozzá fűzni hogy az első válaszolónak igaza van, és én is csak annyit írtam hogy nálam mi az előny, természetesen széles az a skála ami nálam bele fér külsőleg.
18/F
Belső: legyen humorérzéke, legyen normális, szeresse a rap zenét.
Külső: magas (legalább 175 cm), legyen jó nagy szilikon melle (de ha nem szilikon az se baj, de legyen jó nagy :D ),
hosszú sötétbarna vagy szőke haj, a szeme mindegy
Ha egy valamivel mélyebb téma merül fel, mint az, hogy ki kivel van együtt, akkor ne annyit tudjon hozzászólni, hogy "aha", esetleg "hmm", ne akarja rám erőltetni a saját hobbijait(és ne piszkáljon a sajátjaim miatt), lehetőség szerint értse a poénokat, és legyen említésre méltó értékrendje.
Külsőre sok minden bejön, de főleg az egyediség, hogy ez kék hajban, furcsa szoknyákban, vagy mókás cipőkben testesül meg, az részemről teljesen mindegy. 160-165 magas, 55-60kg, jó nagy hajjal(nem feltétlen hosszú, csak legyen rengeteg), de ez csak a legideálisabb felállás, semmilyen tekintetben nem kizáró ok, ha nem esik ebbe a kategóriába.
Volt mar ilyen kerdes, bemásolom ugyan azt:
Ne legyen hozzam kepest tul alacsony (186cm), legyen sportos, karcsu. A szep, hosszu haj a gyengem, de mindenkinek mas áll jól. Inkabb legyen aranyos mint bombano. Elony ha gamer, animes, rocker, de az sem zavar ha nem az, csak ezert ne szóljon be.
Mindent meg lehessen vele beszelni, me akadjon ki azonnal, de legyen sajat velenye. Legyen kedves es segítőkész.
De a legfontosabb: Olyannak szeressen amilyen vagyok
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!