Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már ilyen? (Több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval a sulimban van egy fiú, évfolyamtársam. Eddig nem éreztem iránta semmit, sőt meg is jegyeztem magamban hogy mennyire furcsán néz ki. Aztán egyszer beszélgettünk, kicsit megismertük egymást és már őt látom a legszebbnek. (Szerelmes vagyok belé)

Ez azért fura mert elősször csúnyának láttam most meg őt látom a legszebbnek...

Csak hogy értsétek. Az ideálom nagyjából a következő:

Szőke vagy világos barna egyenes haj, kék szem, sportos alkat stb...

Na most ez a srác fekete göndör hajú, barna szemű, nagyon fehér bőrű és valószínűtlenül vékony. Csodálkoztam is hogy hogy tetszhet nekem.

Veletek volt már ilyen, hogy elősször egyenesen csúnyának láttatok valakit aztán meg hirtelen ő lett a legszebb?

2020. dec. 30. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen nem. Csak olyan, hogy átlagosnak találtam kinézetre,de nem gondoltam róla, hogy ronda lenne, csak "semmi extra". Aztán ahogy megismertem a személyiségét a külseje is sokkal vonzóbb volt számomra.
2020. dec. 30. 12:21
 2/6 Csicuki ***** válasza:
80%

Az ideálod nem számít XD

Az hogy kibe leszel szerelmes vagy kit látsz szépnek nem ezen múlik

2020. dec. 30. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen csúnyának nem, de semmilyen tekintetben nem volt olyan, amire azt mondom alapesetben, hogy tetszik. Sőt, pont az ellentéte volt a (volt) nagy szerelmemnek külsőre. De amikor megismerkedtünk jobban, és láttam, milyen ember, milyen tökéletesen illik hozzám, akkor persze már én is beleszerettem (neki már tetszettem egy ideje) és azóta is szépnek látom, tetszik a kinézete is. Szóval a külső egy dolog, de az egész ember számít.
2020. dec. 30. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Van ilyen. Nem tetszik a külseje de megismered, és a személyisége egyszerűen gyönyörűvé teszi. Ez egy tök jó dolog.
2020. dec. 30. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Persze, ez tök normális. Ezért nem szabad külső alapján ítélni.
2020. dec. 31. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha a legszebbnek nem is láttam, de mindenképp más szemmel kezdtem rá nézni, és sokkal vonzóbbnak éreztem őt, miután jobban megismertem. Pedig az elején még én is olyan üresfejű cicababa típusnak hittem őt ránézésre, de hamar rájöttem, hogy egy nagyon intelligens, talpraesett és melegszívű nő, akire érdemes jobban odafigyelni.
2020. dec. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!