Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről az elmélet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az elméletről?

Figyelt kérdés

Nem tiszta nekem ez a szerelem dolog a nők/lányok részéről. A férfi/fiú oldalról tudok tapasztalatot mondani, tudom, hogy egy lányt maga miatt leszünk szerelmesek, a belső miatt első sorban (már akinek első sorban) és persze, nincs mit titkolni, a külső is közre játszik. Ezt még lehetne fejtegetni, hogy miért még.

Most ha megnézzük, hogy a lány/női oldal hogyan áll hozzá, valahogy nem ez a helyzet. Sokkal inkább azt vettem eddig észre, hogy ők inkább az "action" miatt, tehát amiket teszünk, meg mondunk értük amiatt "szeretnek belénk". (Bár én nem érzem úgy, hogy ugyanolyan erősek az érzelmek már a kiindulási szituáció miatt) Értem én, hogy nem mindenkit fogadnak el, aki megtenne értük akármit, de akkor is kicsit amolyan kihasználás érzésem van az ő oldalukról. Te is meg én is nekik egy feljövő lehetőség vagyunk nekik ezek szerint, amit vagy elfogadnak vagy nem, de mivel lehet nincs jobb ÉPPEN, ezért miért ne fogadnák el a próbálkozásunkat. Azért emeltem ki az "éppen" szót, mert mindenkinél van jobb, szebb, okosabb, vagy aki szimplán jobban bejön, (lány oldalról is) és akkor kalap, kabát. Kvázi most csak te vagy soron, amíg nincs jobb.

Mit gondoltok, tiszták az érzelmek, és ugyanolyan mint egy férfi szerelme a nő iránt? 18/F

2020. dec. 29. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez is igaz 10-es valakinek kell nyitni de az sem állapot hogy az egyik fel nyit a masik pedig kb fél év után...!
2020. dec. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!