Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az elméletről?
Nem tiszta nekem ez a szerelem dolog a nők/lányok részéről. A férfi/fiú oldalról tudok tapasztalatot mondani, tudom, hogy egy lányt maga miatt leszünk szerelmesek, a belső miatt első sorban (már akinek első sorban) és persze, nincs mit titkolni, a külső is közre játszik. Ezt még lehetne fejtegetni, hogy miért még.
Most ha megnézzük, hogy a lány/női oldal hogyan áll hozzá, valahogy nem ez a helyzet. Sokkal inkább azt vettem eddig észre, hogy ők inkább az "action" miatt, tehát amiket teszünk, meg mondunk értük amiatt "szeretnek belénk". (Bár én nem érzem úgy, hogy ugyanolyan erősek az érzelmek már a kiindulási szituáció miatt) Értem én, hogy nem mindenkit fogadnak el, aki megtenne értük akármit, de akkor is kicsit amolyan kihasználás érzésem van az ő oldalukról. Te is meg én is nekik egy feljövő lehetőség vagyunk nekik ezek szerint, amit vagy elfogadnak vagy nem, de mivel lehet nincs jobb ÉPPEN, ezért miért ne fogadnák el a próbálkozásunkat. Azért emeltem ki az "éppen" szót, mert mindenkinél van jobb, szebb, okosabb, vagy aki szimplán jobban bejön, (lány oldalról is) és akkor kalap, kabát. Kvázi most csak te vagy soron, amíg nincs jobb.
Mit gondoltok, tiszták az érzelmek, és ugyanolyan mint egy férfi szerelme a nő iránt? 18/F
Mennyi sérelem ért? :)
Nyilván vannak ilyenek is, de ez egyáltalán nem nemi kérdés, hanem jellem/személyiség kérdése inkább.
Azért az is fontos, hogy az ember mit tesz meg a másikért de ez ugyanúgy mindkét fél részéről.
Egy csomó ilyen általánosítás van:
A nők csak a pénzre mennek.
Minden nőnek van pasija.
A férfiaknak csak a szex kell.
Minden férfi egy disznó.
Egy normális férfi sincs.
És akkor még lehetne sorolni.
Szerintem egész jól átlátom a helyzetet, ahhoz képest, hogy fiatal vagyok, viszont néha azt látom, hogy az életkor beli társaim kicsit el vannak tévedve. Vagy csak megjátszák, az is lehet.
Leírtad a női nemet :D.
Viccelek, nehogy komolyan gondold!
Véleményem szerint full jogos amit írtál, de..
Ez a dolog amit mondasz az az érme egyik oldala. Mert nem lehet egy kalap alá sodorni minden nőt. Sőt. Amit leírtál a férfiakról az igaz a nőkre és fordítva is.
Ezek a fuckgirl-ek és a fuckboy-ok jobb esetben. Egy lehetőség vagy a szexre, és ha van jobb, akkor nem kellesz.
Na most akkor kezdődik a baj, amikor ez egy "komoly" kapcsolatban lép fel. Ezt viszont fel kell tudd ismerni, hogy a csaj kihasznál vagy sem. Nem szabad a női "hárem"-jének a tagja lenni.
A nők is ugyanolyan emberek, ha magadba bolondítod, akkor nem csak egy opció leszel, hanem te leszel AZ opció.Csak ezt jól kell tudni csinálni.
Szóval összegezve: valószínűleg átvert egy ilyen kis r*b@nc és most a "minden nő egy *****" gondolkodást éled meg. A lányok rossz oldalával találkoztál, érdemes megismerni a másik oldalt is, ott nem ez történik amit leírtál. Viszont a tanácsom az, amíg még fiatal vagy, hogy menj és élj, ráér még a lekomolyodni. Peace!
Amit leírtál az a szánalmasabbik oldal. Van ilyen a fiúk és lányok között is egyaránt. Érzékelni kell, hogy mikor megy át a kapcsolat kihasználásba, és ott véget kell neki vetni.
Abba talán igazad van, hogy a férfiakat inkább a jellem, míg a nőket a tettek fogják meg.
Azzal nem értem, hogy mit akarsz mondani, hogy nem olyan erősek az érzelmek a kiindulási szituáció miatt. Én pont fordítva gondolom, hogy a nők erősebb érzelmekre képesek. Ráadásul szerintem a veled kapcsolatos érzéseket sokkal könnyebb a nőben megváltoztatni, mint egy férfiban.
egyrészt ez evolúció így fejlődtek a nők hogy jelemzők alapján válasszanak párt maguknak ugyna ez igaz fordítva is megjegyzem mindkét oldalnak vannak alja szokásai
nők is ugyan úgy tudnak vonzódni belső dolgokhoz de elsőnek mindig a külső dominál ez igaz a férfiakra is...
az hogy te meg tennél mindent az csak egy dolog a többi 10 is... vagy 100... meg az a minden általában a szexet jelenti... tudom mert férfi vagyok tisztában vagyok vele hogy mit értenek az emberek a minden alatt! az hogy te sok mindent tudnál nyújtani neki kimerül annyiban hogy szexelsz vele meg beszélgetsz... kanos srác részről ez bőven elég de nő részről qurva kevés és még férfi részről is kevés lesz a jövőben... főleg ha komoly párkapcsolatot akar valaki
az meg instant hülyeség hogy a belseje fog meg egy csajnak! nem kell kamuzni elsőnek a külseje fog meg ha az okés utána tud a belső megfogni!!!
és nyugi az érzések ugyan olyan erősek mindkét nemben csak személyenként térnek el!
én kicsit idősebb vagyok de bőven van tapasztalatom ilyen téren... volt jó pár lány a suliban akiknek a tetteimmel keltettem fel a figyelmét és pozitívan! a 3-as jól írta a személyiség a tettekben és szavakban nyilvánul meg nem abban hogy te most minden nap kurnál az adott lánnyal...
Szerintem is nagyjából igazat írsz. Lány vagyok és voltam már szerelmes párszor. Mindig akkor szerettem bele a srácnak amikor ő nyitott felém és elkezdtett érdeklődni irántam. Igazából az volt meggyőző hogy képes volt felfedni előttem a valódi személyiségét nem pedig maga a személyisége. Persze abba is beleszerettem utána, de a dolog akkor kezdődött amikor cselekedett. Így aztán nem tudnék olyan srácnak beleszeretni akit ismerek de látom hogy nem érdemlem olyan szempontból és nem akar engem jobban megismerni még fordítva
17/L
Sokkal inkább azt vettem eddig észre, hogy ők inkább az "action" miatt, tehát amiket teszünk, meg mondunk értük amiatt "szeretnek belénk".
----
És ezen miért csodálkozol? Egyetlen tetted ezerszer jobban minősít téged, mintha félórát hablatyolsz magadról.
"kicsit amolyan kihasználás érzésem van az ő oldalukról."
-----
Azért valljuk be, összetennéd a két kezed, ha egy 10/10-es csaj kihasználna téged.
"Te is meg én is nekik egy feljövő lehetőség vagyunk nekik"
------
Pontosan. Ahogy neked is feljövő lehetőség minden csaj, aki hajlandó szóba állni veled.
Kvázi most csak te vagy soron, amíg nincs jobb.
------
Így igaz. És az én dolgom az, hogy ez így is maradjon. Magyarul, fenn kell tudjam tartani a párom szerelmét és hűségét. Életben kell tudjam tartani a tüzet, ami egykor a karjaimba késztette. Nem a telefont kell tehát buzerálnom, hanem rá figyelni, ápolni, építeni a kapcsolatot, ami összeköt minket. Ha erre nem vagyok képes, borítékolható, hogy vesztese leszek az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!