Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a bók vagy megjegyzés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a bók vagy megjegyzés amitől eltudod olvasztani egy fiúnak szívét?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 01:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
TOLD LE a gatyád
2020. dec. 28. 01:38
 2/20 A kérdező kommentje:
jo de mit mondjak? mert a kerdes ez volt
2020. dec. 28. 01:40
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Amit írtam, mondod neki told le a gatyád bekapom és ennyi xd
2020. dec. 28. 01:44
 4/20 anonim ***** válasza:
16%
Hány éves és mi az érdeklődési köre? Pl. ha a számítógépek érdeklik, akkor ez tuti beindítja: "imádom amikor big O alatt oldod meg az NP teljes problémákat". Ha esetleg fizikusnak készülne, akkor pedig: "imádom, amikor a kvantumgravitációról mesélsz, mesélj még". Ha esetleg kompetitív Starcraftozna, akkor pedig: "imádom, hogy olyan jó vagy micromanagementben". Ha ezek nem működnek, akkor én mondom neked semmi se fog.
2020. dec. 28. 04:08
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Bontsak egy sört ?
2020. dec. 28. 04:32
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon komoly válaszok vannak xdd Szerintem a külsejét nyugodtan dicsérheted. Vagy valami kis dologba kérj tőle segítséget ,utána dicsérd meg ,hogy milyen erős/ügyes.
2020. dec. 28. 04:40
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

* el tudod olvasztani

Amennyiben az igekötő az ige ELŐTT áll, EGYBEÍRJUK: bemegy, leír, felkel, átnéz, összeszed.

Amennyiben az igekötő az ige UTÁN áll, KÜLÖNÍRJUK: megy be, ír le, kel fel, néz át, szed össze.

Amennyiben az igekötő és ige KÖZÖTT szerepel még egy szó (jövő idő jele, segédige vagy egyéb), akkor is KÜLÖNÍRJUK: be mer menni, ír majd le, fel akar kelni, át szeretné nézni, össze fogja szedni.

2020. dec. 28. 05:14
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

Félrehajtod a fejed, csillogó, lelkes szemekkel ránézel és azt mondod:

- Hogy te milyen okos vagy!

- Ez nekem eszembe sem jutott! Mi lenne velem nélküled!

- Te olyan erős vagy!

- Melletted annyira biztonságban érzem magam!

2020. dec. 28. 05:15
 9/20 A kérdező kommentje:
6os: vegre vki❤️😂
2020. dec. 28. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A #6 mellett a #8 sem írt hülyeséget!
2020. dec. 28. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!