Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap a barátomnál töltöm az egésznapot és szerintem megfog történni az első szex. Valami tippet tudtok adni nekem hogy hogyan ne görcsöljek rá és hogy elengedjem magam? És én őt hogy tudom lázba hozni jobban?
Figyelt kérdés
Egyszer már próbálkoztuk de nagyon féltem és inkább nem csináltuk.2020. dec. 26. 12:30
1/11 A kérdező kommentje:
18/l
2020. dec. 26. 12:30
2/11 anonim válasza:
Van rá esély. Öltözz szexisen, lazulj el, ne stresszelj, igyatok egy kis alkoholt, légy csábító stb.
3/11 anonim válasza:
Ha ennyire görcsölsz, akkor nemigen tudod jobban lázba hozni.
Neki kell téged lázba hoznia.
Te nem szerelemről beszélsz, hanem "barátról".
Lehet, hogy ez a bibi. Ugyanis, ha szerelmes az ember, akkor minden megy
magától.
4/11 anonim válasza:
Ez csak egy szex lesz nem rakéta kilövés .
Nem kell csinálni semmit csak meg jeleni a többit már az év milliós ösztönök megteszik nyugi fog menni eleje keserű de utána jönnek a finom részek .
5/11 anonim válasza:
Mar ragorcsoltel, most is gyomorideged van az egesztol. Amig ez nem mulik el, addig nem lesz semmifele szex, legalabbis biztosan nem olyan ami mind a kettotoknek jolesik.
Hova sietsz amugy?
6/11 anonim válasza:
Kérdésedből az jön le, hogy még nem ismeritek egymás testét. Ne siessetek, simogatás, csókok, petting, nem kell durr bele, nem probléma ha holnap nem szeretkeztek. 19L
7/11 anonim válasza:
Őt nem kell lázba hozni jobban xD Te meg csak egyszerűen nyugodj meg, most már elb*sztad mert idegeskedsz. De nem félj, hát nem hiszem hogy sokat segítenek a válaszok, de ennyi.
9/11 anonim válasza:
Mennyi idős a barátod? Mióta vagytok együtt?
10/11 tesho válasza:
Fekete combfix, illatok, higiénia..
és a legfontosabb, hogy anyudból még ne legyen nagymama 😊
43F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!