Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kicsit áttverve érzem magam,sz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit áttverve érzem magam,szerintetek igazat mond?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy 17éves fiúval tökre cuki megértő kedves már videocheteltünk és azért nem találkoztunk mert nagyon messze lakunk egymástól de persze majd találkozni is akarunk de tegnap lemondta a videochatet mert elvileg az anyja a szobájába netflixezés közbe elaludt nem nagyon hiszem hogy egy 17éves srác szobájába csak úgy bemegy az anyja netflixezni és elalszik meg ha fontos vagyok neki akkor megoldotta volna hogy beszélni tudjunk azt mondta hogy nekem nem hazudna meghogy irogathatunk de egyszer elérhető egyszer nem volt elérhető bár kicsit áttverve érzem magam mit csináljak szerintetek?
2020. dec. 24. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez még teljesen hihető, én nem lennék kiakadva. Meg amúgy is még nem jártok, nincs semmi komoly. Meg ez az eset szerintem sehogysem problémás, vagy hát én szintén lányként nem értem, hogy mi a gond. Ráadásul szólt is, hogy nem fog tudni videochatelni, nem csak nem jelent meg!
2020. dec. 24. 12:38
 2/4 anonim válasza:
100%
Szerintem hihető a sztori, ennyire ne parázz rá a dologra. De, hogy egy példát hozzak. Anno karácsonyra én egy nagyon jó minőségű matracot kaptam és azt vettem észre, amikor jöttem haza edzésről, hogy anya elaludt rajta, mert jobban tartja a hátát, mint az ő matracuk kint. Ez többször is előfordult már, úgy hogy én emiatt nem aggódnék, ha csak egyszer mondta le :)
2020. dec. 24. 13:42
 3/4 koloshortos ***** válasza:
77%
Figyelj nem akarlak megbántani de ezt a dolgot szerintem engedd el a távkapcsolat megöl mindent és ez a para még csak rosszabb lesz.
2020. dec. 24. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ötlet a távkapcsolat,fiatal vagy még
2020. dec. 24. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!