Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Erdemes egy ilyen lannyal jarni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes egy ilyen lannyal jarni?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves es aranyos a baratnom csak korabban volt mar benne balhekban ami zavar. Pl:Probalt karos dolgokat egyszer de nem szokott ra. Meg ami zavar h volt mar 2szer egyejszakas kalandja ahol az egyiken harmasozott egy 2 pasival. Illetve meg az is fura h az exe meggyanusitotta azzal h megcsalta. A baratnom allitja h ez nem igaz en hiszek neki mert a fiu eleg feltekeny tipus.Ja es viszonylag sok fiuval volt mar dolga de nem talalta a boldogsagot nagyon mert vagy atvertek vagy nem illettek ossze.

Amugy rendes lany,jol ellehet vele beszelgetni,meg tanult mar befejezte az egyetemet most munkat keres. Azt is erezni h oszinten szeret es ezt a kapcsolatot komolyan veszi. Csak engem ezek a korabbi balhes ugyei zavarnak. Jo mondjuk senki se szent

2020. dec. 21. 07:16
1 2
 1/16 anonim válasza:
74%
Ezek szerintem teljesen átlagos dolgok amiket leírtál. Mindenki csinál hülyeséget fiatal korában amit később megbán. Ha ez nem tetszik akkor annyi erővel egy apácazárdában keress magadnak barátnőt. Ne ez alapján ítélj, az a lényeg,hogy veled jól bánjon
2020. dec. 21. 07:19
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

Na az ilyenek miatt mondjuk, hogy csak egy pasival volt dolgunk...

A múltra féltékenynek lenni a legnagyobb baromság... Mi lesz ha 40es leszel ahol a kiszemeltednek nem exe hanem előző férje és gyerekei lesznek?

2020. dec. 21. 07:32
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Ha ezeket őszintén elmondta és nem a háta mögött derültek ki, akkor igen.
2020. dec. 21. 07:37
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem ezt, komolyan...Én pl. amikor nem volt pasim, mindig belecsaptam a lecsóba, hiszen nem volt kihez hűségesnek lenni, a nőknek is ki kell élniük magukat. Amikor pedig kapcsolatban voltam, mindig hűséges voltam. Ahogy most is: férjhez mentem, és nem érzem úgy, hogy bármi kimaradt volna. Már csak a férjem kell és kész. Nem úgy vagyok, mint akik az első farockhoz hozzámentek, hogy jajajjj kimaradt ez is, az is...aztán megmagyarázzák maguknak, hogy miért csalják meg a pasit...
2020. dec. 21. 08:47
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Engedd el. Az én barátom múltjában is voltak amik zavartak, de az a múlt. Én így szeretem, ahogy van. Amúgy is gondolj bele, a múltban VOLT, MOST jelen van, és a jelent kell kiélvezni.

Szereted azt akit megismertél benne vagy nem? Ez itt a kérdés.

2020. dec. 21. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Azért ezek nem olyan zavaros ügyek.

A pasikból lehet, hogy a fele sem igaz. Nyilván azok a pasik és lányok, akik féltékenyek rá, próbálják rossz színben feltüntetni.

Az sem tragédia, ha kipróbált valamit, főleg úgy, hogy csak kipróbálta.

De ha te ezeken ennyire kiakadsz, akkor nem érzel iránta igazából semmit. Kicsit úgy írsz róla, mint egy tárgyról, aminek kilistázta a tulajdonságait.

2020. dec. 21. 09:23
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Meg lehet beszélni vele is ezt az aggodalmadat ám, de egyetértek az előttem írókkal, ezek nem jelentik azt, hogy ő innentől megbízhatatlan, és nem is érdemes vele kapcsolatba kezdeni.
2020. dec. 21. 09:27
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Erre mondják, hogy kurvából lesz a legjobb feleség! Mondjuk nem tudom mennyire igaz ez a mondás.
2020. dec. 21. 09:39
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Miaz hogy érdemes?! Nem egy telefont veszel!!
2020. dec. 21. 09:41
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Harmosozott.. en inkabb nem jonnek ilyennel, mi tudja milyen lesz kesobb...
2020. dec. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!