Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes egy ilyen lannyal jarni?
Nagyon kedves es aranyos a baratnom csak korabban volt mar benne balhekban ami zavar. Pl:Probalt karos dolgokat egyszer de nem szokott ra. Meg ami zavar h volt mar 2szer egyejszakas kalandja ahol az egyiken harmasozott egy 2 pasival. Illetve meg az is fura h az exe meggyanusitotta azzal h megcsalta. A baratnom allitja h ez nem igaz en hiszek neki mert a fiu eleg feltekeny tipus.Ja es viszonylag sok fiuval volt mar dolga de nem talalta a boldogsagot nagyon mert vagy atvertek vagy nem illettek ossze.
Amugy rendes lany,jol ellehet vele beszelgetni,meg tanult mar befejezte az egyetemet most munkat keres. Azt is erezni h oszinten szeret es ezt a kapcsolatot komolyan veszi. Csak engem ezek a korabbi balhes ugyei zavarnak. Jo mondjuk senki se szent
Na az ilyenek miatt mondjuk, hogy csak egy pasival volt dolgunk...
A múltra féltékenynek lenni a legnagyobb baromság... Mi lesz ha 40es leszel ahol a kiszemeltednek nem exe hanem előző férje és gyerekei lesznek?
Engedd el. Az én barátom múltjában is voltak amik zavartak, de az a múlt. Én így szeretem, ahogy van. Amúgy is gondolj bele, a múltban VOLT, MOST jelen van, és a jelent kell kiélvezni.
Szereted azt akit megismertél benne vagy nem? Ez itt a kérdés.
Azért ezek nem olyan zavaros ügyek.
A pasikból lehet, hogy a fele sem igaz. Nyilván azok a pasik és lányok, akik féltékenyek rá, próbálják rossz színben feltüntetni.
Az sem tragédia, ha kipróbált valamit, főleg úgy, hogy csak kipróbálta.
De ha te ezeken ennyire kiakadsz, akkor nem érzel iránta igazából semmit. Kicsit úgy írsz róla, mint egy tárgyról, aminek kilistázta a tulajdonságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!