Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek, érdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, érdemes lenne ilyen lánnyal összejönni?

Figyelt kérdés
Ennek a lány szüleinek van 2 étterme. Szóval elég sok pénzük van. Lenne értelme egy gazdag csád lányával összejönni?

2016. ápr. 4. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, te tudod, hogy a te értékrendedben mi milyen helyet foglal el, de ami engem illet, ez pont az a része a dolognak, ami abszolút hidegen hagy.

Kedvesebb és hűségesebb attól a két étteremtől a lány? Nem.

Jobban fog szeretni attól a két étteremtől? Nem.

Ha a te gyomrod beveszi, hogy valakivel a szülei pénze miatt állj össze, akkor hajrá... de az én értékrendemben más dolgok sokkal fontosabbak.

2016. ápr. 4. 08:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem se a pénz fontos. Csak azért kérdeztem, mert ha valami esküvő vagy valami más program van az éttetmükben, akkor biztos ott kellene dolgoznia. Így hétvégén nem léhetne semmi közös programot szervezni. Na én ebből a szemszögből tettem fel a kérdést.
2016. ápr. 4. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lánynak sem fontos annyira a pénz akkor lehet valami
2016. ápr. 4. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze és írassasd a nevedre az egyik éttermet :P
2016. ápr. 4. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor igen. Ha csak dugnád, akkor nem.
2016. ápr. 4. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!