Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek osztálytárssal érdemes összejönni?
Ha szereted, akkor igen. A szerelemnek semmi sem állhatja útját.
Csak ügyesen.
14/f
En is erre gondoltam mert még 3 évünk van és hiaba van csoportbontas minden órán egy csoportban vagyunk
Tehát ha jól számolom 16 évesek vagytok.
Nem érdemes szerintem sem. :/ Borzasztó tud lenni, és kínos, nekem is sok ilyen volt a környezetemben.
Én egy évfolyamtársammal jöttem össze, még őt is rettenetes volt nézni plusz egy éven keresztül...
19/L
Szintén évfolyamtárssal jártam, még ez is kínos, pedig csak heti 4 óránk van együtt.
Az osztályomban is van olyan pár, akik szakítottak. Külső szemmel nem tűnik gáznak, szerintem csak annak az, aki benne van az adott szituációban.
De ellenpéldát is tudok mondani, van olyan pár az osztályban, akik 2 éve vannak együtt, egy másik pár pedig 1 éve.
Ezért úgy gondolom, hogy ez relatív dolog. Van, akinek nagyon megéri - másnak nem. Gondold át a dolgot, és csak akkor menj bele, ha komolyak a szándékaid, különben tényleg kínos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!