Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes osztálytárssal járni?
Azt mondom, hogy mindenképpen nagyon gondold meg! Az egyik legjobb barátom most szakított a legjobb barátnőmmel, szintén mind egy osztályba voltunk, és a harmonikus baráti társaságunk egy kissé nagyon felbomlott. Mindketten próbálnak barátok maradni, már amennyire ez lehetséges, de mindig mondják, hogy nem kellett volna összejönniük.
Természetesen ez csak az ő esetük, ha te nem félsz kockáztatni, vagy túlságosan is kedveled a lányt/fiút (nem igazán sikerült kiderítenem, hogy vajon milyen nemű lehetsz):)akkor vágj bele!:D
Házi nyúlra nem lövünk egy nagy f...ság. Na jó nem annyira, van benne logika, de lehet életed hibáját követed el.
Én elkövettem, azóta is bennem van a mi lett volna ha.
Ha összejövünk, lehet életünk végéig együtt maradtunk volna, vagy soha többet nem akarnánk egymást látni, amit osztálytársként nehéz kibírni, de visszagondolva megérte volna a kockázatot. És szerintem mindenki aki ez miatt nem próbálta meg mai napig bánja, kivéve ha megtalálta azóta az igazit, vagy azóta elmúlt a vonzalom.
Ha úgy jársz mint én bánni fogod. Ha visszamehetnék mai fejjel biztos, hogy nem foglalkoznék azzal, hogy osztálytárs vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!