Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes foglalkozni ezzel a lánnyal?
Anotalkon ismertem meg, normálisnak tűnt, Facebookon eleinte visszaírt, utána is egyszavas válaszokban, egészen addig, amíg az osztálytársairól nem kérdeztem, ezt látta, nem írt vissza, ezek után jó pihenést kívántam neki.
(A lány kiskorú magam felnőtt vagyok, mégis tetszik nekem, jó a kinézete)
Már nem érdemes foglalkozni vele. Valószínűleg miután meglátott tényleg nem tetszettél neki. Ilyen volt már velem is. Bár ha akarod holnap még megpróbálhatod. Maximum arról fog pletyizni egész héten, hogy valami hülye egész nap irogatott neki.
De a remény vész el utoljára!
“A lány kiskorú magam felnőtt vagyok, mégis tetszik nekem, jó a kinézete”
Ez mit jelent ebben az esetben? Elég fontos, mert így önmagában jelentheti azt is, hogy te 18 vagy, a lány meg 16 meg azt is, hogy te vagy 35, ő meg 13.
Még egy kérdés: Nem azért nem ír csak keveset, mert nyilas?
Nyilas= Kíváncsi, könnyen elkalandozik a figyelme, keveset beszél.
Hát én meg skorpió vagyok, ergo, domina és azonnal le kéne feküdnöm mindenkivel, a szexuális kisugárzásom meg őrjítő. Ja nem...
Ha keveset beszél, az azért van, mert ő ilyen személyiségű, de nem a csillagjegye miatt. Minden jegyben találsz ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!