Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, esélytelen hogy osszejojjunk, de nem tudom kiverni a fejemből. Mondhatni szerelmes vagyok belé. Többi lent?
Figyelt kérdés
Tetszik egy nagyon gyönyörű szőke hajú kék szemű lány. De nem merem elmondani neki, nem is lenne értelme, a választ úgyis tudnám. Egy kiránduláson ismertem meg, ahol kettő iskola együtt megy kirandulni. A kirándulosán isten tudja miért, de meg akart ismerni, beszélgettünk meghívtam egy kajára, valahogy arra is ravettem hogy egyen húst.(vega) Szóval a többi napok is így mentek el, de még mielőtt az első nap elmentünk volna aludni, megkerdezte hogy megolelsz? Megoleltem, majd azt mondta hangosan hogy gyereket szeretnék tőle, vagy hogy tőle szeretnék gyereket valami ilyesmi. Most abban a helyzetben vagyok, hogy nagyon tetszik. Nem hiszem hogy bejonnék neki. Rég nem beszéltünk és ha írok neki nem is ír vissza. Bár már sokszor volt ilyen, és nála tényleg nagyon rottyon van a Messenger. Szóval ha lépek akkor lehet a """barátságunknak""" vége. Bár úgyis mindegy lehet, mert nem beszélünk szinte semmit. Meg hol is mondanám meg neki? Nem tudunk találkát megbeszélni. Max írni tudnék neki, de nem biztos hogy látja. Eddig úgy gondoltam írok valami hosszú szép szöveget, ahol elmondom neki hogy tetszik. A kirándulás már kb 2 éve volt, gondoltam a végén hozzáteszem. Ti mit tennétek. Azért gondoltam hogy lehetetlen az összejövetel mert ő egy gazdag családból származik, én egy teljesen atlagosbol. Na meg amilyen szép.... Nem tudom szavakkal leírni. Na mindegy is, többet folosleges írnom. Mit tennétek a helyemben? Jó ötlet?2020. dec. 21. 04:52
11/11 anonim válasza:
Esélytelennek látod a dolgot?akkor hagyd a fenébe,ha nincs+ a szikra köztetek akkor soha nm fogtok összejönni,csak a szivedet fájditod.Amugy szintén zenész.
Felejtös.🎄🎄🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!