Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most nagy bajba kerültem?
Figyelt kérdés
Tegnap ott aludtam az egyik lány barátomnál, nagyon aranyosan aludt ezért egyik kezemmel a fenekét, másikkal a derekát megfogtam, majd megcsókoltam.... De ő felébredt, kinyitotta a szemét, elmosolyodott majd becsukta a szemet, azóta nem beszeltunk, csak elkoszontem, és haza mentem másnap korán.2020. dec. 19. 20:20
1/7 anonim válasza:
Attól függ,milyen bajra gondoltál.
A barátságotoknak lehet hogy vége,de jön helyette más 😌 a lány mosolygott, szóval tetszett neki.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kerültél bajba:D most kezdődik a java
6/7 anonim válasza:
Voltasszem 2 éve egy legjobb lány barátom, 0-24 egymás nyakán lógtunk és mikor piáztunk lefeküdtünk (akkor még ő volt nekem az első)
aztán másnap gondolkodtam józanul hogy mit kéne tennem mert nem akartam vele összejönni de barátnak meg túl kevés lett volna.
Rá írtam hogy "Hali xy kicsit túlmentünk tegnap a barátságon de szerintem legyünk újra csak barátok aztán ha megint elb*sszuk majd leszünk megint azok" nevetett és bele egyezett xD sztem do the same
7/7 anonim válasza:
Szerintem tetszett is a lánynak. Most viszont már nyitnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!