Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem létezik olyan fiú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem létezik olyan fiú, akinek ne a szex lenne a lényeg?

Figyelt kérdés
Nagyjából összes fiú azért jön össze egy csajjal mert jól néz ki. Miért ez a legfontosabb ebben a korban? Nekem sosem lesz senkim, ha mindig így fogok gondolkozni, de szeretném ha valaki mellettem lenne szarban is. Ha csak valaki átölelne, s érezném hogy nem vagyok egyedül. Ha fogná a kezem s érezném hogy szeret. Hogy szereti a személyiségem, elfogad úgy ahogy vagyok és lelkizne velem akármikor. Eskü ilyen fiút még nem láttam.. jó lenne ha nem a szexről szólna a sZeReLeM. Én nem vágyom annyira arra, inkább csak szeretetre. :)) Alapjába véve egy eléggé szeretethiányos emberke vagyok, de nem emiatt, én szerintem mindig így fogok gondolkozni. Oké hogy az is belefér,de ebben a korban én inkább másra koncentrálnék. Annyi törött lelkű fiatal van.. szerintem ha lenne valaki mellettünk így, sokkal jobb lenne minden. :))

2020. dec. 17. 22:34
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
én mindig is az ilyen fiúkat veszem észre. a többi meg egyáltalán nem érdekel.
2020. dec. 17. 23:10
 22/38 A kérdező kommentje:
most hagyd az IQ-mat, nem az a téma
2020. dec. 17. 23:11
 23/38 Stark2000 ***** válasza:
95%

Nem általánosítani akarok, mert nem minden lány ilyen, DE! Persze, hogy nincs minden sarkon ilyen fiú, akit leírtál. Ha többször is olyan lányba futnak bele, akik ezeket a dolgokat kevésbé értékelik, idő után a srácok is megunják. És hidd el, ezekből a pofonokból bőven elég néhány ahhoz, hogy máris ne mutassa az ember az érzékeny oldalát a másiknak, mert nem akar többször padlót fogni. Rám rengetegen mondták pl, hogy szakközép óta igen-igen kőszívű lettem a régi énemhez képest. Nah vajon?! :D

Persze ez csak az én tapasztalatom az évek sorából, de ismerek olyanokat akik hasonlóan változtak hozzám képest, hasonló tapasztalatok miatt.

2020. dec. 17. 23:44
 24/38 A kérdező kommentje:
Megértem, én is próbálok változni de nem megy.
2020. dec. 17. 23:58
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az fontos, hogy olyannal legyen együtt valaki, aki tetszik neki. És attól, hogy van szex, mellette ugyanúgy működik az is amit leírtál. Nem értem, hogy a lelkiséget, bensőséges kapcsolatot miért kell elkülöníteni a szextől külsőségektől.

Külső megfog, belső megtart.

2020. dec. 18. 03:56
 26/38 anonim ***** válasza:
27%

Vannak még ilyenek, pl. egy katolikus kereszténynek, aki gyakorolja a hitet is, ezeket nem lehet házasságig és utána sem az élvezeti célja van.

Ők is normális emberek, nincsen rájuk írva más vagyok. Az hogy kivel hoz össze a sors ismeretség, gondviselés és nem utolsó sorban ima kérdése is hogy találkoz olyannal.

Az emberek építenek még ilyen kapcsolatokat. Minap keresztelték meg egy fiatal pár második vagy harmadik gyermekét és fiatalok is járnak szentmisére, pl. vasárnap érdemes lehet elmenni jezsuiták vagy ferenciek terére.

Vannak még ilyen fiatalok, pl:

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 18. 09:45
 27/38 anonim ***** válasza:
87%

Én is már kezdtem azt gondolni, hogy nincsenek, de most úgy tűnik, találtam egy ilyet mégis.

Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak érte.

Ne add fel! :) Csak ne érd be olyannal végül, akivel nem egyeztek értékrendileg (tehát pld. ebben a szex vs. lelki dolgok témában).

2020. dec. 18. 10:39
 28/38 anonim ***** válasza:
14%
#27 senkit nem erdekel hogy van palid, ne itt dicsekedj
2020. dec. 18. 10:56
 29/38 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, nem biztos hogy jó helyen keresed ezeket a fiúkat, ebbe is gondolj bele. Jómagam nélkülözhetetlennek tartom a lelkizést egy kapcsolatban, vagy a hosszas beszélgetéseket és romantikus dolgokat. Viszont magamat úgy tartom számon hogy azért jól is nézek ki és hogyha nincs meg a vonzalom egy lány és köztem akkor nem megyek bele, hanem inkább leírom neki mi a helyzet. És szerintem vannak fiúk akik ugyanígy vannak vele, hogy nem mennek bele mindenféle kapcsolatba bizalmi okoból sem.

18F

2020. dec. 18. 15:43
 30/38 anonim ***** válasza:
31%

Én nem CSAK a szexre megyek de az a kapcsolat része.

Ugyan úgy vágyok egy lelkitársra akinek bármit elmondhatok bármikor, és ő is nekem.

Elmondom hol van a probléma.

Ha egy lánnyal kedves vagyok kioffol hogy legyünk csak barátok. (nagy átlagban)

ha meg bunkózok vele és lenézem akkor belém szeret és meg akar felelni nekem. Nem gondolod hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Nem várom el hogy az első héten megfektessek valakit akit pl nem is rég ismerek, de azért abba se lennék benne hogy jó sok hónapig várjunk vele stb stb.

Egyébként az a jó ha számít a kinézet ilyen korban még.

Nekem is számít, külső megfog belső megtart. Ha az utcán szembe jön veled egy srác te is meg tudod mondani hogy akarnál-e tőle valamit külső alapján vagy nem.

2020. dec. 20. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!