Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem létezik olyan fiú, akinek ne a szex lenne a lényeg?
Figyelt kérdés
Nagyjából összes fiú azért jön össze egy csajjal mert jól néz ki. Miért ez a legfontosabb ebben a korban? Nekem sosem lesz senkim, ha mindig így fogok gondolkozni, de szeretném ha valaki mellettem lenne szarban is. Ha csak valaki átölelne, s érezném hogy nem vagyok egyedül. Ha fogná a kezem s érezném hogy szeret. Hogy szereti a személyiségem, elfogad úgy ahogy vagyok és lelkizne velem akármikor. Eskü ilyen fiút még nem láttam.. jó lenne ha nem a szexről szólna a sZeReLeM. Én nem vágyom annyira arra, inkább csak szeretetre. :)) Alapjába véve egy eléggé szeretethiányos emberke vagyok, de nem emiatt, én szerintem mindig így fogok gondolkozni. Oké hogy az is belefér,de ebben a korban én inkább másra koncentrálnék. Annyi törött lelkű fiatal van.. szerintem ha lenne valaki mellettünk így, sokkal jobb lenne minden. :))2020. dec. 17. 22:34
1/38 anonim válasza:
Vannak ilyen fiúk, csak azok nem felelnek meg külsőre... vagy egyéb problémák adódnak...
2/38 anonim válasza:
nekem meg 2x vastagabb a jobb kezem mint a bal
4/38 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem létezik olyan fiú? Kipróbáltad mindegyiket? Ha nem, akkor ne általánosíts, különben rossz sorsra jutsz.
5/38 anonim válasza:
#3 nekem ballal nem adja.. jobb kézzel verem 4 éve
6/38 anonim válasza:
megszokod majd, én 2 éve megszoktma
7/38 A kérdező kommentje:
rossz kategória
2020. dec. 17. 22:57
8/38 anonim válasza:
#7 hát igen, humorba kellett volna írni a kérdést
9/38 A kérdező kommentje:
inkább sehova sem kellett volna, meg van értve.
2020. dec. 17. 23:01
10/38 anonim válasza:
Első vagyok, mármint nektek lányok nem felelnek meg ezek a fiúk...
Ugyanis nem népszerűek, nem rajonganak értük,nem sportosak, soroljam még?
Egyszerű fiúk, akiket észre se vesztek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!