Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy erdemes egyutt maradnunk?
Figyelt kérdés
Osszesen 4 honapja jarunk a baratommal nagyon friss kapcsolat meg ez. Ugy erzem viszont hogy egyatalan nem erdeklem. Rengeteget dolgozik es mellette meg sulizik is hogy szakmat szerezzen. Az ejszakazasai es a tanulasa miatt vagy 17 napja mar egyatalan nem is voltunk egyutt,mert akarhanyszor kerdeztem sosem ert ra vagy meg bizonytalan volt az idobeosztasaval kapcsolatban. Viszont mas emberekkel (jobaratok stb) meg azota 2szer is talalkozott. Tudom hogy kell kulon is lenni, de ez olyan kb mintha 70 km-re laknank egymastol,pedig egy varosban elunk.2020. dec. 14. 07:35
1/5 anonim 

válasza:

Beszéld meg vele, kérdezd meg tőle, hogy ő hogy érzi a helyzetet, és döntsétek el úgy, valószínűleg ő többet tud segíteni a dolgon mint mi itt.
2/5 anonim 

válasza:

Tényleg beszéljétek meg, mert ez nem normális.
Oké, értem én, hogy dolgozik stb., de másra mégis volt ideje. Jobb még most különválni, mint hónapokig szenvedni emiatt.
3/5 anonim 

válasza:

A többiekkel egyetértek
Tőle kell kideríteni, hogy mi is van, mert ha szeretsz valakit azért teszel érte, hogy legalább 2-3 órára lásd pl, végülis az is sokat jelent, mint például a kérdezőnek is
4/5 anonim 

válasza:

Ha szerelmes lenne beléd, főleg a kapcsolat elején, akkor mindig veled akarna lenni.
5/5 anonim 

válasza:

Beszéld meg vele ezt a helyzetet mert a szerelmet érezni kell ha engem szeret valaki azt nem kell mondani észre veszem és fordítva is így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!