Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem lenne?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit a középiskola kezdetekor ismertem meg, mint osztálytárs. Külsőre egy bombázó, belsőre is van tartása.Már eltelt 4év. Voltak neki is barátai, nekem is barátnőim. Sosem tudtam eldönteni hogy-hogyan közeledik hozzám. Volt egy időszak amikor mindketten szabadok voltunk, vagy félévig, de én összejöttem egy lánnyal. Utána ramirt és bevallotta hogy nagyon sokáig többet érzett irántam, és hogy nem vettem észre az egyértelmű jeleket. A lényeg, pár napja egy buliban elcsattant egy csók, azóta már beszéltem vele, de én úgy látom hogy megbánta. Most nagyon rossz érzésem van. Van egy közös barátunk aki mindíg is arról álmodozott hogy egyszer még összefogunk jönni. Egyszerűen az fáj, hogy ennyi időn keresztül elkerültük egymást. Mostmar nem tudom hogy hogyan viszonyodik hozzám,megkérdezni sem merem. De egy tanulságot levontam, ne vesztegesd az idődet, tedd meg az első lépést. Viszont most nemtudom eldönteni hogy ezt már késő-e elkezdeni, vagy sem. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2020. dec. 12. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ő szerelmes beléd de te nem belé
2020. dec. 13. 06:18
 2/2 anonim válasza:
Az első valaszadóhoz csatlakozom ,de ha most te is szereted ,és telyeg szereted ,nem csak sajnalod vagy apropóra m...akkor nem késő még .De akkor mostmár nem kicsi jeleket kell adj ,hanem egyszerűen elmondani neki amit érzel.De csak akkor tedd ha biztos vagy a szerelemben ,mert ha utána osszetorod a szívét ,soha nem tudhatod mi történik.Emlékezz arra a sok száz lanyra akik parlyuk hűtlenségébe haltak bele.(öngyílkosság )
2020. dec. 14. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!