Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy tanár és diákja lebukna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tanár és diákja lebuknak hogy együtt voltak kicsaphatják mind a 2?

Figyelt kérdés
És ha lány volt a kedvezményező még erősebb lesz a büntetése?

2020. dec. 7. 23:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
tanárt kirúgják, a diákra meg furán fognak nézni
2020. dec. 8. 10:39
 12/25 anonim válasza:
Függetlenül attól hogy jogilag büntethető avagy sem, a pedagógust biztosan eltanácsolnák az iskolából, hiszen nagyon rossz fényt vetne az intézményre. Ha egy ilyen ügy kitudódna, valószínűleg a szülők nagy része nem iratnák be abba az intézménybe a gyermeküket.
2020. dec. 8. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

Ha még egy intézményben tanul a diák a tanárral, akkor a tanárt buntetojogi felelossegre vonhatják, kirugják, esetleg lightos böri. Ez szigoruan illegalis.

Ha nem egy intezmeny, akkor 14+ tol rendben van.

Üdv: egy tanár

2020. dec. 8. 11:24
 14/25 anonim ***** válasza:
a születésnappal elmúlik a függelmi viszony? tényleg? Nem tudtam..., kedves 10:35... Magyar Györgynél szó sincs életkorról - középiskolásról van szó.
2020. dec. 8. 14:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Ott a jogszabaly szovege elotte...
2020. dec. 8. 14:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Magyarul: együtt voltál egy 12 évessel, és félsz hogy elmondja-e a szüleinek, ami miatt lehet hogy a börtönben fogod az ablakrácson keresztül nézni a holdat? Meglehet.
2020. dec. 8. 14:21
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Illegálisnak nem illegális, hiába vagy tanár, ezt rosszul tudod.

Etikailag nincs rendben a dolog. A tanárt kirúghatják, de ha valami hiánytárgyat tanít, az sem biztos.

2020. dec. 8. 15:41
 18/25 anonim ***** válasza:
#16, te el vagy tevedve, 19 es 43, a kerdezo irta, hogy jon ez ide?
2020. dec. 8. 16:09
 19/25 anonim ***** válasza:
online szexért nem hinném😆
2020. dec. 8. 16:20
 20/25 A kérdező kommentje:
Hála istenek nekem nincs ilyen problémám. de egy ember nekem üzent 42 éves és kiderült fideszes ismerkedni akar velem pedig én nem. suliba járok 2 gyermekes apa és felesége van szerintettek ki lehet az futni is szokott régen focizott
2020. dec. 13. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!