Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok ezt meg? Kinél szoktatok lenni?
Barátommal 1 éve leszünk együtt lassan és karácsonykor vele akarok lenni egész nap nálunk. Erre ő csak annyit szokott, mondani, hogy ő is velem, de ilyenkor a családdal kell lenni. Mindig az anyját nézi, hogy vele legyen.
Most itt én vagyok a hárpia?
Vagy ő az anyám-asszony katonája?
Te akarsz kicsit túl sokat egy aránylag rövid, gimis kapcsolatban.
24-én mindenképpen mindenki odahaza kéne, hogy legyen az én véleményem szerint, és 25-26-án áthívhatod őt magatokhoz, vagy ő téged.
Karácsonykor mindenkinek a családjával kell együtt lennie! Van egy olyasmi mondás is, hogy "Karácsonykor még a koldus is a családjával van."
Majd Szilveszterkor legyetek együtt egész nap!
Nálunk is 4 évig úgy ment, hogy 24-én ebéd apukáméknál, a Szentestét külön a saját családunkkal, 25-26-27 pedig családjárás.
Idén már együtt is élünk, még nem tudom hogy lesz a Szenteste, vagy külön a vacsora saját családdal, vagy ha párom családjánál karantén lesz külföldről hazatérés miatt, akkor kivételesen együtt leszünk aznap is. 5 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!