Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehetséges hogy kialakuljon kapcsolat, esetleg szerelem?
Dióhéjban annyi, hogy mar jo par honapja beszelgetek egy fiuval, szinte ugyanolyan a szemelyisegunk es eddig minden nap hajnalokig beszelgettunk. Sokaig kuzdott az elejen hogy elnyerje a figyelmem, mert eloszor nem tartottam semmi extranak a dolgot amig jobban meg nem ismertem mennyire is hasonlitunk. Lenyeg a lenyeg, nemkellett ketszer mondanom mar ugrott a buszra es jott is le hozzam. Egy napot terveztunk hogy marad, vegul annyira jol ereztuk magunk, hogy ket es fel napot maradt. Lefekudtunk, a szex eszmeletlen jo volt es ami szamomra feltunt, hogy nemcsak szex kozben, de folyamatosan ugy viselkedett mint aki szerelmes. Ahogy nezett a szemembe percekig, a nap folyaman nembirt ki ket percet a nelkul hogy ne csokolgatna agyon.
Nagyon jokat is beszelgettunk, mintha mar ezer eve ismernem.
Viszont most hogy elment, aggodom, nehogy rossz fele alakuljanak a dolgok en sosem fekudtem le senkivel hamar o volt az elso ilyen teren mert olyan kulonleges volt az egesz.
El is mondtam neki hogy nem gyakori ez nalam.
Amikor hazaert egybol irt es beszelgettunk tegnap este, de azota nem irt a mai nap folyaman, utazott. Viszont bennem van egy felelem es rossz erzes, amiert ma nem irt, pedig este elerheto volt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!