Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehetséges hogy kialakul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehetséges hogy kialakuljon kapcsolat, esetleg szerelem?

Figyelt kérdés

Dióhéjban annyi, hogy mar jo par honapja beszelgetek egy fiuval, szinte ugyanolyan a szemelyisegunk es eddig minden nap hajnalokig beszelgettunk. Sokaig kuzdott az elejen hogy elnyerje a figyelmem, mert eloszor nem tartottam semmi extranak a dolgot amig jobban meg nem ismertem mennyire is hasonlitunk. Lenyeg a lenyeg, nemkellett ketszer mondanom mar ugrott a buszra es jott is le hozzam. Egy napot terveztunk hogy marad, vegul annyira jol ereztuk magunk, hogy ket es fel napot maradt. Lefekudtunk, a szex eszmeletlen jo volt es ami szamomra feltunt, hogy nemcsak szex kozben, de folyamatosan ugy viselkedett mint aki szerelmes. Ahogy nezett a szemembe percekig, a nap folyaman nembirt ki ket percet a nelkul hogy ne csokolgatna agyon.

Nagyon jokat is beszelgettunk, mintha mar ezer eve ismernem.

Viszont most hogy elment, aggodom, nehogy rossz fele alakuljanak a dolgok en sosem fekudtem le senkivel hamar o volt az elso ilyen teren mert olyan kulonleges volt az egesz.

El is mondtam neki hogy nem gyakori ez nalam.

Amikor hazaert egybol irt es beszelgettunk tegnap este, de azota nem irt a mai nap folyaman, utazott. Viszont bennem van egy felelem es rossz erzes, amiert ma nem irt, pedig este elerheto volt.

2020. dec. 6. 00:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 20/L
2020. dec. 6. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi, majd biztosan írni fog. Szerintem van esély rá, hogy komolyra forduljon az egész, igen. Neked bejön gondolom, ha le is feküdtetek. Igen szerintem simán kialakulhat egy kapcsolat ebből, bár hozzátenném hogy jól belecsaptatok a lecsóba
2020. dec. 6. 00:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, én már táplálok érzelmeket iránta, konkrétan folyton ő jár a fejemben, szóval részemről ebből kialakulhatna kapcsolat, akár szerelem is. Csak most izgulok folyamatosan es kattogok hogy ne tűnjön el
2020. dec. 6. 00:41
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem fog eltűnni. Te írtad hogy sokaig kuzdott az elejen, tett azért hogy figyelj rá. Nagyon is érdekled őt, minden rendben van;)
2020. dec. 6. 00:43
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom ez az első kapcsolatod. Biztos elfoglalt volt, amikor nem válaszolt. Előző válaszoló ahogy mondta, sokáig küzdött érted, így nem kell aggódnod
2020. dec. 6. 02:07
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha már az első személyes találkozásnál lefeküdtél vele, nem sokra fog tartani.
2020. dec. 6. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem most kezdeményezd te a beszélgetést, és hívd el egy találkozóra, pl feküdjetek le mégegyszer.
2020. dec. 6. 18:28
 8/11 anonim válasza:
36%
Írni fog nyugi.
2020. dec. 10. 00:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta mar irt, meg jeleket ad a helyett hogy irna pl: egy hete amit kuldtem neki kozos kepek uzenetben azokat most beszivezte meg egyket uzenetem. De ma se beszeltunk es kettos erzeseim vannak. Ezert ma elkuldtem neki hogy erdeklem e ugyanugy mint eddig
2020. dec. 10. 01:20
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha tényleg nem úgy viselkedik mint szex előtt, akkor valószínűleg csak kihasználta a lehetőséget :)
2020. dec. 10. 01:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!