Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezek alapján hajlandó lenne?
Egykori barát barátommal megszakadt a kapcsolat egy összeszólalkozás hevében. Nagyon kellemetlen hogy kerülgetjük egymást és én már elásnám legszívesebben a csatabárdot, 6 évnyi barátságról van szó. Az illető nem nagyon szeretne bocsánatot kérni (pedig őt illeti meg). Viszont mikor a barátnőmmel beszélgettem, végig fülelte amit mesélek. Ezt onnan tudom, hogy másnap a másik barátnőm is beszélt vele, és kb. mindent tudott rólam. Amióta nem szólunk egymáshoz arról se kap infót tőlem hogy hogy megy nekem a nyelvtanulás, de erről is megkérdezi a magantanárom. A magántanárom meg úgy adja elő hogy a srác "számon tart" engem meg szurkol. Csakhogy elém nem mer állni, a távolból nézeget meg hallgatja ha valamit a közelében mondok. Jó lenne már ennek a huzavonának véget vetni.Mikor összevesztünk, sírva fakadt. Ha lépnék irányába vajon nyitott lenne egy békülésre? Nekem amúgy kicsit be is jön
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!