Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Tamacsot kerek

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tamacsot kerek

Figyelt kérdés
A legjob barátnőm kiszemeltje tetszik nekem és neki is én. De félek hogy ennek nem örülne a barátnőm. Az engedélye nelkul nem jönnek ossze egyébként a sraccal. De nem tudom hogy mondjam el neki

2020. dec. 4. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Komplikált a helyzet, a kérdés hogy ki "hajtott" rá hamarabb a palira? vagy kinek tetszett hamarabb? Ha a barátnődnek akkor szerintem várd meg hogy lesz-e belőle valami vagy sem. Ha nem lesz szabad a pálya. Ha te kezdtél el neki hamarabb akkor meg hajrá. Így biztosan nem lesz baj belőle.
2020. dec. 4. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Így valj színt: "Kedves, drága barátosném! Mily mélységes az én szomorúságom, ó, azt versbefogni aligha lehetne! Ugyanis történt az, kedves, drága barátosném, hogy szerelembe ejtett egy férfiú, kiben lelkitársamra találtam, te pediglen kiszemeltre, ó! Azért fordulok hát tehozzád, hogy bebocsátást nyerjek Ámor házába: nem-é bánnád, ó, nővérem, barátom, honfitársam, ha ezen férfiúval én kapcsolatba lépnék? Beleegyezésed nélkül nem teszem, tekintettel lévén szoros barátságunkra, mely oly kedves s drága énnekem. Várom hát válaszod itt állva szomorúságom szakadékának szélén, szívemnek vad szerelmi hullámverési közepette. Szeretettel mindenkori barátosnéd: Csipkefalvy Rozália"
2020. dec. 4. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd azzal hogy bevallod neki, hogy neked is ugyanaz a srác tetszett meg mint neki. Fokozatosan, lassan mondd el, ne kezd azzal hogy "nekem is bejön a srác, és képzeld, én is neki!" Csak szép sorjában. Ha biztos hogy lesz köztetek valami a fiúval, vagy kavartok, akármi, akkor felhozhatod azt is a barátnődnek hogy a te érzéseidet viszonozta az a fiú.

Ez elég érzékeny tema, könnyen megbántódhat a lány, de a lényeg hogy nagyon kedvesen, óvatosan közöld vele.

2020. dec. 4. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd, hogy a fiú döntse el. Ne legyetek már ilyen dedósak, a srác azzal jön össze, akivel akar, nincs senkinek vétójoga, hogy "nekem hamarabb tetszettél".
2020. dec. 4. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 itt nem a fiu dontese a lényeg, hanem hogy egy fontos baratsag mehet tropára egy egyszerű fiu miatt. Gondolj már bele xd
2020. dec. 4. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőnek is meg kell értenie, hogy a fiú dönt, nincs előjoga rá azért, mert ő vette észre hamarabb.
2020. dec. 4. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 igen, de ha tényleg annyira fontos barátság, akkor emiatt nem megy tönkre, főleg, ha a másik lánynak csak tetszik.

(Ha szerelmes is, az egy picit más.)

2020. dec. 5. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!