Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltottak el a barátomtól?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 napja mondtam el a szüleimnek, hogy van barátom.
Ők teljesen fel voltak háborodva, hogy miért, meg minek.
El tiltottak a barátomtól, mondván, hogy: “Nem akarunk problémát, úgyhogy nincs traccsparti.”
Félek, hogy rá fog menni a kapcsolatunk. :(
Beszéltem már a szüleimmel, de nem szeretnének többet mondani.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Köszi a segítséget!
2020. dec. 4. 09:08
11/12 anonim válasza:
Aztán meg csodálkoznak hogy a gyerek titkolózik.
Hány éves vagy?
12/12 anonim válasza:
Ezekkel a szülőkkel gyakran csak a baj van. Voltak ők is fiatalok és szerelmesek is. A legrosszabb, hogy úgy tiltanak el, hogy nem is ismerik őt. Szerintem jó az, hogy szóltál nekik. Csak gondolj bele ha oda vitted volna, akkor mekkora veszekedés lett volna és arra tényleg ráment volna a kapcsolatod. Annyit tudok mondani, hogy szerintem te felelősség tudatos vagy, ha a szülőeid nem bíznak benned, nincs mit tenni. Remélem rendben lesz a pár kapcsolatod és anyósod és apósod nem így áll hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!