Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltanak a barátomtól, mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátom pedig 18. Elég rég óta együtt vagyunk, de anyám még mindig nem tudta elfogadni ezt. Lehet, hogy azért mert a barátom cigány (amivel őszintén nem értem hogy mi a problémája) és emiatt nem nagyon engedi hogy találkozgassak vele. Konkrétan megtiltja hogy találkozzunk, van hogy direkt bezár a házba csak hogy még véletlenül se jussak el hozzá, folyamatosan úgy beszél róla mint egy darab sz*rról ami nekem nagyon rosszul esik hisz Ő soha nem ártott neki semmivel.. kérlek segítsetek,mit tudnék csinálni ez ellen? Van valami megoldás erre??2019. jún. 16. 22:07
1/5 anonim válasza:
Ismerik egymást? Próbáld meg bemutatni meg üegismertetni anyudat a barátoddal. Sajnos a romákat gyakran elitélik azért amik, pedig vannak rendesek is. IGEN a legtöbbnek mondjuk úgy hogy sajátságos életstílusa van, ami nem felel meg az emberi normáknak és amit nem nézünk jó szemmel DE ha a barátod nem ilyen akkor anyud is biztos elfogadja majd egyszer. A lényeg az hogy bizonyítson, hogy nem a többséggel van, hogy nem az a célja hogy felcsináljon, majd segélyekkel éljetek egy roskadozó házban
2/5 anonim válasza:
Miért kell rasszistának lenni? Vannak normális cigányok is, csak meg kell találni. Kérdező, szerintem várd meg, míg az anyud lenyugszik, kénytelen lesz elfogadni a kapcsolatotokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó! Teljesen egyetértek veled. Ahogy cigányok közt, úgy magyarok között is vannak rossz emberek. Szóval nem értem miért kell elítélni őket..
Mindenesetre várunk, aztán talán anyu is lenyugszik majd. :)
2019. jún. 17. 20:23
4/5 anonim válasza:
Mi is régóta vagyunk együtt. Párom félvér, de anyám még mindig ferde szemmel néz rá. Pedig már nem vagyunk tinik. Szerencsére nem tilt, sőt egész kedves vele, mert átengedi hozzánk, de ha nincs ott eléggé szidni szokta. Lehet sose fogadja el, de ha szereted tarts ki a választottad mellett!
5/5 anonim válasza:
Undorító és a világ legmocskosabb világnézeti álláspontja a rasszizmus. Mélységesen megvetem, aki etnikai homogenitásra hivatkozva tiltja meg és üldözi a szerelmet. Sajnálom, hogy ilyen borzasztó mentalitása van anyukádnak. Én azt javaslom, hogy lázadj. Döntse el, vagy a kicsinyes maradiságát, vagy a lányát választja. Ha az előbbit, akkor sosem szeretett igazán, ha viszont az utóbbit, akkor nem értem a tiltását. A megoldás csak és kizárólag az ultimátum. Döntsön, állítsd választási kényszer elé. Minden ember egyenlő része a világnak, minden ember egyenlő értékű és egyenlően fontos. Felejtsük már el az országhatárokat és a népeket. Emberek vagyunk, a francba ezzel a konvencionális dogmatizmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!