Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogyan csókoltok meg egy lányt?
Naa, fiúk, mi ez a rosszkedv itt? Nincs azzal semmi baj, ha még nem csókolóztatok, majd találtok olyan különleges lányt akivel nagyon jó lesz megtenni ;)
Kérdező, bár nem tudom pontosan melyik részére vonatkozott a kérdés, de ne aggódj, bár lányok vagyunk és nektek sokszor bonyolultak, de nem harapunk. Ha úgy érzed, hogy a lány kedvel téged, vonzódik hozzád, akkor ne félj megtenni. Ha mégis bizonytalan vagy, akkor csak várd meg a megfelelő pillanatot, az egyik kezeddel simogatsd meg az arcát és óvatosan adj neki egy szájrapuszit. Ott már látni fogod a reakciójából, hogy mehetsz-e tovább.
Még jó pár éve leírtam ezt:
búcsúzáskor szépen, lassan öleld át. Azért lassan, hogy legyen ideje reagálni.
Aztán húzd közelebb, és adjál puszit az arcára. Megint csak úgy, hogy közben tudjon helyezkedni. Érezni fogod, hogy tetszik-e neki: ha nem, akkor engedd el, majd legközelebb folytatod.
Ha tetszik neki, és utána még feléd is fordítja a száját, akkor lehet csókolni.
De akkor se rohand le, hanem szépen, fokozatosan.
3-as. 2-es vagyok és nem rosszkedvnek mondanám. Azt is mondanám, hogy beletörődtem. De mégis igyekszem tenni ellene, de interneten eddig az ismerkedés egy nagy vicc
20/F
Sehogy. 20F
És ez nem rosszkedv, hanem realitásérzék. Csúnya vagyok, kövér, meg unalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!