Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ti hogyan csókoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogyan csókoltok meg egy lányt?

Figyelt kérdés
18/F
2020. dec. 1. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Még sehogy.:(

18/F

2020. dec. 1. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Érezlek 1-es tesó

20/F

2020. dec. 1. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Naa, fiúk, mi ez a rosszkedv itt? Nincs azzal semmi baj, ha még nem csókolóztatok, majd találtok olyan különleges lányt akivel nagyon jó lesz megtenni ;)

Kérdező, bár nem tudom pontosan melyik részére vonatkozott a kérdés, de ne aggódj, bár lányok vagyunk és nektek sokszor bonyolultak, de nem harapunk. Ha úgy érzed, hogy a lány kedvel téged, vonzódik hozzád, akkor ne félj megtenni. Ha mégis bizonytalan vagy, akkor csak várd meg a megfelelő pillanatot, az egyik kezeddel simogatsd meg az arcát és óvatosan adj neki egy szájrapuszit. Ott már látni fogod a reakciójából, hogy mehetsz-e tovább.

2020. dec. 1. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, tapasztalatból mondod vagy csak úgy?
2020. dec. 1. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Még jó pár éve leírtam ezt:

búcsúzáskor szépen, lassan öleld át. Azért lassan, hogy legyen ideje reagálni.

Aztán húzd közelebb, és adjál puszit az arcára. Megint csak úgy, hogy közben tudjon helyezkedni. Érezni fogod, hogy tetszik-e neki: ha nem, akkor engedd el, majd legközelebb folytatod.

Ha tetszik neki, és utána még feléd is fordítja a száját, akkor lehet csókolni.

De akkor se rohand le, hanem szépen, fokozatosan.

2020. dec. 1. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#4-es, nem csókolóztam még soha, de voltam már randizni fiúval, tudom hogy hogyan viselkedtem. Annyi a lényeg, hogy ne támadd le a lányt, várd meg míg ő is ráhangolódik a dologra. Lehet hogy végül ő fog kezdeményezni, ki tudja.
2020. dec. 1. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as. 2-es vagyok és nem rosszkedvnek mondanám. Azt is mondanám, hogy beletörődtem. De mégis igyekszem tenni ellene, de interneten eddig az ismerkedés egy nagy vicc

20/F

2020. dec. 2. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Sehogy. 20F

És ez nem rosszkedv, hanem realitásérzék. Csúnya vagyok, kövér, meg unalmas.

2020. dec. 5. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
#8 pontosan! Én is!
2020. dec. 20. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!