Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom 160cm eleg alacsony! De nekem tetszik es szeretem ot,csak lehetne kicsit magasabb pont akkora mint en!?
23eves szoval mar nem fog noni...:(
De ha esetleg lenne valami tipp a novekedesre irjatok bar nem hiszem h van!
Szerintetek nem lesz gaz ha majd apuka lesz es ekkora vagy ilyesmi?igy is lehet ferfias?
Minek jöttél össze vele, ha ennyire zavar?
Engem férfiként pont eléggé zavarna, ha még a 170 centit sem érem el, nem kell rátenni még egy lapáttal.
"inkabb ezt most a lanyoktol kerdeznem"
Hát, a lányok közül sem mindenki gondolkodik ugyanúgy. Én pl nő létemre lényegesen magasabb vagyok a pasidnál, úgyhogy nekem nyilván nem tartozna a célcsoportomba. De neked ez miért nem mindegy? Azt írod, hogy jóképű, szereted is, és még csak magasabb sem vagy nála. Akkor mi a probléma? Akárkit választasz, mindig lesznek olyanok, akik magasabbak, izmosabbak, kékebb szeműek, dúsabb hajúak, többet keresnek vagy éppen mélyebb a hangjuk. De biztos, hogy ezek a legfontosabb dolgok, ami alapján döntést kell hoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!