Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 140-150 centis lányok?
Léteznek.
Nyilván megvan nekik is az egyéni preferenciájuk, nem ugyanaz a magasság tetszik az összes 146 centis lánynak.
En 155 vagyok te találkoztam olyan lányokkal is, akik idősebbek nálam de még alacsonyabbak mint én (nagyon örültem neki, mert nálam mindig nagy szó mikor valakinél magasabb vagyok:D)
Az ideális magasság szerintem az ilyen lányoknak az olyan 160-175 cm, de attól még hogy találnak egy alacsony fiut,nem biztos hogy instant szimpatikus lesz nekik. Mellesleg, egy alacsony lánynak ugyanúgy tetszhet egy 180-190 centis fiú, sokan is vannak így együtt, ekkora magasságkülönbséggel.
De persze, az a legkényelmesebb, ha a srác max 15-20 centivel magasabb az adott lánynál
Léteznek, de nagyon ritkák. Egy 140-150 centis lány igazi egyediség. Ha látsz egyet, érezd magad különlegesnek és vidd magaddal haza, állítsd ki a polcodra. Viszont ha pénzt szeretnél keresni, ajánlom add el egy érdeklődőnek. Szerintem pár milliót biztos keresel rajta. De a jófogás.hu is megteszi.
Remélem tudtam segíteni! :)
Persze, vannak.
A barátnőm például 156-157 centi körül van.
Bár én se vagyok valami magas, a magam 168 centijével
Vannak, én pont 150 vagyok, egy volt kolléganőm is max ennyi, talán még kisebb is pár centivel. A gimiben volt egy évfolyamtársam, ő lehet, még a 140-et is épphogy elérte, a másik akkora volt, mint én.
Van párom, úgyhogy az ismerkedésre nem vagyok vevő, de tetszett már 165 és 190 centis pasi is. Afölé én mondjuk már nem mennék, az még fekve se lenne kényelmes szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!