Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most tetszek neki vagy nem???...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszek neki vagy nem??? Egyik nap néz, a másik nap le se szar...

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon tetszik egy fiú. Egy évvel nagyobb, mint én. Én pedig eléggé össze vagyok zavarodva. Van amikor adja a jeleket. Például néz. Egyszer olyan volt, hogy mielőtt bementek a suliba, még visszanézett rám. De például múlthéten nem csinált semmit. Mondjuk nem tudom biztosra, mert legtöbbször háttal álltam neki. De van amikor csak úgy kikerül. Egy suliba járunk és csak a nagyszünetben lássuk egymást, mert csak akkor szabad kimenni az udvarra. Tetszek neki vagy nem? Kérlek segítsetek. Tudom, hogy nem láttok bele a fejébe, de véleményetek van. Arra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm.
2020. nov. 25. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok. A kérdező vagyok csak új accounttal. Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek 😊

Utolsó, lenne egy kérdésem. Ott hogy értetted hogy akár egy napig sem néz rád?

2021. febr. 6. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értem, hogy akkor is tetszel neki, ha nem néz rád. Nem azért tekint el melletted mert aznap nem nézel jól ki, hanem a szemezés nem jött be neki akkor megprobál kiugrasztani, vagy éppen ő is halálosan zavarba van, nem tudja hogyan és mi történjen. A saját töketlensge zavarja. Nem talál rajtad fogást, ha filmben szerepelnél "véletlenül" a karjaiba ájulnál, vagy leejtenél valamit elötte.. De hát nem vagy színész... És ez nem egy film.

Igazából nem is érdemes szemezni, mert bénitja azt, hogy megszólítsátok egymást,

csak lazán dobd meg a cipőddel... Na jó ez csak vicc volt... Ne ragassza rád a nyusziságot. (kérdezd meg hol van a Mozart gasse.)

2021. febr. 6. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig a kérdező vagyok. Köszönöm szépen mindenkinek^^
2021. febr. 12. 10:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Megint a kérdező vagyok

Három napja bejelöltem snapchaten, de még mindig nem jelölt vissza:( Nem hiszem hogy tudja hogy hogy hívnak, mivel ugye nem egy osztályba járunk. De mi van ha igen? És ha tudja a nevem, akkor miért nem jelöl vissza?

Van egy ikertesója. És tegnap ahogy végeztünk a sulival(egyszerre velük) előrébb voltak mint mi(meg kell kerülni valamiért a sulit, s hátul kell kimenni) s egyszer a tesója hátrafordult s meglátott minket(addig nem) s utána mind forgolódott hátra, aztán megálltak egyszer valamiért, ő is meglátott, s utána már ő is forgolódott hátra végig. Ezt miért? Direkt nem jelöl vissza szerintetek, vagy mi van ilyenkor? Tudja, hogy én vagyok az, aki bejelölte?

2021. márc. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!