Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most tetszek neki vagy nem???...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszek neki vagy nem??? Egyik nap néz, a másik nap le se szar...

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon tetszik egy fiú. Egy évvel nagyobb, mint én. Én pedig eléggé össze vagyok zavarodva. Van amikor adja a jeleket. Például néz. Egyszer olyan volt, hogy mielőtt bementek a suliba, még visszanézett rám. De például múlthéten nem csinált semmit. Mondjuk nem tudom biztosra, mert legtöbbször háttal álltam neki. De van amikor csak úgy kikerül. Egy suliba járunk és csak a nagyszünetben lássuk egymást, mert csak akkor szabad kimenni az udvarra. Tetszek neki vagy nem? Kérlek segítsetek. Tudom, hogy nem láttok bele a fejébe, de véleményetek van. Arra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm.
2020. nov. 25. 13:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy két éve költöztünk ki ide. Azaz Ausztriába. Anyukám szerint azért nem lép, mert tudja, hogy nem beszélek németül. Lehet ebbe valami?
2020. nov. 25. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Nemtudom. Bármi lehetséges.

Valamilyen szinten tuti tetszel neki (tapasztalatból mondom, velem is volt már ilyesmi) csak nem akar feltűnő lenni. Vagy tényleg nem tudom. Abban igazad van, hogy mi nem látunk bele a fejébe:D ha még németül beszél akkor még főleg nem... :D

Szóval. Inkább azt döntsd el, te mit szeretnél tőle.

Am mennyi idősek vagytok? (nem muszáj mondani, csak ha gondolod)

2020. nov. 25. 17:48
 3/14 A kérdező kommentje:
15l 16f. Igazából nem tudom biztosra. Az is lehet 17.(tizedikes)
2020. nov. 25. 18:40
 4/14 anonim válasza:
93%
Ugyanezt csináltam fiúként, 100% hogy tetszesz neki. :D
2020. nov. 26. 09:03
 5/14 A kérdező kommentje:
A probléma még az, hogy egy olyan srácról van szó, aki mindenkivel jóban van. Legnagyobb bánatomra egy csomó lánnyal is. És az egyik nagyon mászik rá :( Én pedig eléggé félek, hogy össze fognak jönni :(
2020. nov. 26. 11:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első két válaszolónak :) Jöhetnek még a vélemények
2020. nov. 27. 13:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt csináltam, de nem mindig. Mikor milyen kedvem volt... Volt mikor nagyon néztem, máskor - ha máson kattogott az agyam - észre se vettem a lányt. Biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki.

Mivel versengenek érte, ezért te is kénytelen vagy kezdeményezni nála, ha nem akarod, hogy másé legyen.

2020. nov. 27. 15:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy bejössz neki :D
2020. nov. 27. 21:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is bejössz a fiúnak. Ez onnan szűrtem le h azért ilyen fura veled mert ugye ha jól értelmeztem úgymond ő a suli királya és gondolom megfordult a fejében h nem-e piszkálnák-e őt azért ha netán összejönne veled. Sajnos a fiúknál általában az ego működik az ész helyett. 2.opció bejössz neki csak nem tudja hogy te mit érzel iránta, ezért nagyon rafkósan egyszer néz téged másnap meg nem és azért mert megszeretné látni hogy érdeklődsz-e iránta. Sztem próbálj meg te is ilyen furábban viselkedni vele h egyszer nézed másnap meg egyáltalán még egy pillantást sem teszel rá, így azt éred el h érdeklődni fog irántad. Sok sikert!
2020. nov. 29. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Na jó hagyjátok abba a nézelődést. Ez persze egy izgató titkos állapot de ha ő nem talál rajtad pontot hogyan szolitson meg, úgy neked kellene valamit kitalálnod. Kétszeres hátrányból neked kellene előrukkolni valamivel. Nagyon sok a gyáva fiú. Kérdezz töle meg valami semlegeset, annak okán, hogy te itt nem ismersz valamit ebben az idegen országban valamit, az mit jelent. Stb. Engedd meg neki hogy előadója magát és figyeld meg az összes apróságot. És már az első mondatának az érzelmeiből többet fogsz megtudni. (de az biztos, hogy a kinézeted 100%-ig tetszik neki, akár egy napig sem néz rád. Az azért van hogy töled várja azt hogy a nyuszika ugorjon már ki a bokorból.)
2021. jan. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!