Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok tetszeni egy fiúnak?
Elsőnek a külső. Nagyjából ez a 90%.
Szerencsére változik kinek mi tetszik, úgyhogy ha okos vagy akkor nem olyan szekér után futsz ami nem akar felvenni.
Na meg ha mondjuk 6-os vagy akkor praktikus nem egy 9-es megcélozni.
Dehogy 90% a külső. Valóban számít, de nem ennyire. Hiába van álomkülseje, ha 3 percig nem lehet vele értelmesen beszélgetni, vagy ha olyan hibásan ír, hogy kódfejtő kell hozzá.
Persze elég tág fogalom, hogy ,,megfog”. Ha egyáltalán nem ismered, csak a külsejét látod, akkor valóban az fog meg, mert más nem tud. Viszont ha névtelen chatoldalon kezdtek el beszélni, akkor 0% külső, 100% belső.
Ha viszont már ismer valakit a srác, mondjuk egy baráti társaságból, akkor szimplán az összkép fogja meg, ha mondjuk kedves vele a lány, figyelmes, illetve ha legalább egy picit is bejön neki külsőre (a lány a fiúnak).
A külsőt mondanám én is először, hiszen mindenki azt látja, és csak utána azt, ami mögötte van. De mivel mindenkinek más tetszik, a külsővel kapcsolatban csak egy általános jól ápoltságot mondanék, nekem pl. egy frissen mosott, szépen csillogó haj is eszméletlenül tud tetszeni egy lányon. Tinik sokszor lázadnak, élik a darkos, emo, rocker, meg mit tudom én milyen korszakaikat, amikor az öltözködési stílusuk a béka segge alá kerül, iszonyat, hogy milyen zsákokat tudnak magukra húzni ruha címén. Szerintem ezt érdemes elkerülni, és csinosan, de nem túl szélsőségesen öltözni. Mértéket mindenből, a természetes szépség a legjobb - sminkelésre is értendő.
A másik, ami engem mindig megfogott egy lányban tiniként is, a derűssége és a kedvessége. Ha találkozáskor kedvesen mosolygott, esetleg megkérdezte, hogy hogy vagyok, máris teljesen másképp néztem rá. És megjegyeztem magamnak, akkor is, ha amúgy talán észre sem vettem volna. Összességében a személyisége az, ami megfogott, aminek része nyilván a külső is, de a belső értékek teszik teljessé a képet. Viszont legyél önmagad, és ne akarj minden áron másoknak tetszeni, megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!