Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,mit gondoltok rólam?Egy 16 éves fiúnak lehet, hogy tetszenék?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Szeretném tudni, hogy egy 16 év körüli srácnak tetszenék-e.
Hosszú, barna hajam van, vöröses fénnyel.Íves, divatszemüveget hordok. Mandula alakú, világosbarna szemem és hosszú, ívelt szemöldököm van. Pisze orrom van, amin 3 szeplőnek kinéző anyajegy.
Divatszemüveg? XD Ezt most értsem úgy, hogy nincs benne érdemi lencse hanem csak egy üvegdarab? Miért? Mi a fasz szerinted a divatos azon, hogy az orrodig nem látsz? Nem akarok átmenni pc-be de könyörgöm... XD Mi lesz a következő a divattolószék? :D [Jó nyilván állhat jól valakin a szemüveg és speciel nekem tetszik is de, hogy konkrétan cél nélkül hordani egyet.. XD]
Amúgy ennyi alapján kb talán csak klingon nem lehetsz szóval jó kérdés de ha már azzal vagy elfoglalva, hogy "divatszemüveget" hordj akkor gondolom alsóhangon magadnak tetszel és hát mivel a tinilányok igencsak kritikusak tudnak lenni magukkal szemben ezért tippre azt mondanám, hogy amelyik lány 16 évesen rendben van a külsejével az nagy valószínűséggel fog találni olyan fiút akinek bejön. :D
Nagyon köszi a válaszokat!
Kedves 3-as! De előrébb vagyok a válaszoddal, nagyon örülök neki. Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de azért van egy séma, ami alapján lehet látni, hogy a hasonló korú fiúknak általában milyen stílus jön be.
A többieknek is nagyon köszi, mert önbizalom nem terem minden fán...
Csak a Szemüveges témához szeretnék hozzá fűzni valamit
Egy jól megválasztott tehát ami illik az arc adott formájához meg így összességben illik az emberhez igen is nagyot tud dobni a stílusban tekintve
Ki emeli az ember acrát,karaktert kölcsönöz az embernek
Ha esetleg valamit hibáztam vagy valaki jobban tudja nálam,kérem egészítsen ki
16F
Nem lehet megmondani. Ugyan ezekkel az adatokkal az arc formája teljesen megváltoztat mindenkit. Ha csak azt nézzük amit leírtál kép nélkül és saját magam képzellek el akkor szép vagy, de nem biztos, hogy úgy képzeltelek el, ahogy kinézel.
16/f
Igaz. Képet sajnos nem tudok mellékelni, de nagyjából le tudom írni a formáját és ahogy elhelyezkedik rajta a szemem,orrom...stb.
Az orrom "hegye" ( nem hegyes, nem úgy értem, hanem az orrlyukak fölötti rész ) az arcom közepén van. Az orromtól 2 cm-rel lejjebb van a szám, ami körül-belül 6 cm széles. Az orrom a két szememtől 2 cm-re kezdődik, kissé fölfelé görbülő íve van ( annyira nem, hogy az orrom hegye felfelé álljon ).
Ha nyitva van a szemem, a szemöldököm 2 cm-rel magasabban van, és a szemem kezdetétől kezdődik. Kb. 3 cm-ig egyenesen megy, aztán van benne egy természetes "törés" ( onnantól kezdve lefelé ível ).
A homlokom kb. 5 cm magas.
Az arcom 17 cm hosszú az arcom közepénél mérve, a kb. 12. cm-nél van az arccsontom porcos vége. Az állcsúcsom nem hegyes, kissé gömbölyű,a szám alsó ajkától 3 cm-rel lejjebb van. Az állam alól mérve az arccsontom végétől a másikig 14 cm széles az arcom.
Nyugi, nem zakkantam meg, amúgy nem tudom az arcom pontos adatait, a tükör előtt álltam. ;P
Remélem segít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!