Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,mit gondoltok rólam?Egy 16 éves fiúnak lehet, hogy tetszenék?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Szeretném tudni, hogy egy 16 év körüli srácnak tetszenék-e.
Hosszú, barna hajam van, vöröses fénnyel.Íves, divatszemüveget hordok. Mandula alakú, világosbarna szemem és hosszú, ívelt szemöldököm van. Pisze orrom van, amin 3 szeplőnek kinéző anyajegy.
7-es vagyok.
Hihetetlen vagy hallod-e😂
Akármit is írsz, ugyanúgy el lehet képzelni egy csúnyát és egy gyönyörű lányt is. Mivel gyakorin a fiúk általában szép lányt képzelnek el az itteni lány válaszolók mögé, mert arra vágynak, ezért te is TÖKÉLETES, pont jó leszel a szemükben, amíg nem látnak, vagy amíg nem találkoztok és nem ismernek meg jobban.
De biztos van olyan fiú, akinek pont tökéletes vagy, kívül-belül.
Nekem biztos nem lennél az azok után, hogy konkrétan leírtad a testi adataid hogy SZÉP VAGY E és tetszenél e így a fiúknak.
Másik amiért nekem biztos nem tetszenél, hogy te gyakoris embereket kérdezel meg látatlanban arról hogy egy tök MÁS FIÚNAK tetszenél -e.
Ez olyan, mintha ennék egy citromot és megkérdeznék egy kutyát arról, finom az alma, ha elmondom, hogy milyen savanyú a citrom íze? Ilyen totál agymenés az egész.
"Kép nélkül nehéz, de így leírva aranyos lehetsz. "
Elmondom, én hogy látom a fiús logikám alapján. Szépnek képzelnek el, mert szép nőre vágynak, ezért kedveset írnak neked, hogy aztán megismerkedjetek hátha, képet mutatsz magadról, s ha tényleg szép vagy, akkor nyert az illető, aki az arcodba hazudott. Ha nem vagy szép, akkor meg lelép.
Lehetetlen megállapítani valakiről így, hogy szép e vagy sem. Ezek LEÍRÁSOK. Nem az arc maga. Nem látja az arcot. Tudom, h bunkónak tűnök, de muszáj a valóságot elmondanom, mielőtt elszállsz attól, hogy pár testi adatod után megadva aranyosnak titulálnak, te pedig hiszel nekik, mert ha szembesülsz a valósággal, akkor fájni fog, hogy mégsem tartanak annyira aranyosnak lehet.
Ha küldenél képet, akkor talán tudnának mondani valamit a fiúk. De akkor is, lehet csak azért mondanák, hogy hátha velük jössz össze, vagy nekik túl alacsony az elvárásaik, nem ismernek téged, ezért egy KÉPRE rámondják, hogy szép. De ki tudja, hogy aki neked tetszik, az MILYEN fiú, mennyire mások az igényei. Érted? Semmi értelme ennek a kérdésnek.
Merjél odamenni a sráchoz! Attól féljél, hogy elúszik egy esélyed és akkor bánhatod egész életedben :)
Sok sikert!
Értem. De hazudnának neked. Nem erre lenne szükséged, hanem valódi önbizalomra, önelfogadásra.
"Valamit, amitől rá merek nézni, anélkül, hogy azt érezném, hogy soha nem érhetek fel hozzá."
Nagyon külsőben méred magad, és még olyat írsz, hogy nem érhetsz fel hozzá... Miért ne érhetnél? Mi ő, valami isten? Mitől lennél te nála kevesebb?
Segítek dönteni. Menj oda hozzá, és próbáld meg. Akár elutasít, akár nem, jót teszel ezzel az egésszel. Tudnék még mondani sok mindent, de szerintem nem értenéd meg, és le vagy ragadva a külsőd fontosságánál. Valódi kapcsolatoknál ennél sokkal több számít.
Hidd el, megérteném. Tudom, hogy a külsőnél több a belső. Igyekezni fogok, hidd el, hogy elfogadjam a külsőm!
Azt, hogy nem érhetek fel hozzá, úgy értem, hogy ő humoros és kedves tud lenni a lányokkal, én meg a fiúkkal nem tudok kommunikálni. Lefagyok.
Szívesen beszélgetnék veled akár privátban, akár itt, hogy hogyan tudnék közelíteni a fiúhoz.
Neked és a többieknek is köszi a válaszokat. :)
7.: Okay i got it... 8 évig olyan suliba jártam ahol konkrétan mindenkinek szemüvege volt... csak hát céllal. :D Tud jól állni csak pusztán azért hordani 1-et mert jól áll az nekem tényleg kb az mintha tolószékben lenne mert azzal jól lehet lejtőn gurulni. XD [Valszeg nem lehet, most csak írtam valamit.]
+ Én egy szemüveg láttán reflexből rákrédeznék, hogy oh elvtárs a te szemednek mi kínja? :D Mire jönne a válasz, hogy ő csak divatból hordja... én meg néznék ki a fejemből és próbálnám összerakni, hogy ez most a magyar megfelelője a japán szemkötőnek? XD Szerintem kb 3 sec alatt levágná, hogy éppen mocskosul hülyének nézem. :D
7-es vagyok
18-as ebbe már nem is kötök bele. Kár lenne ilyen szélsőségesen és földhöz ragadtan gondolkodni mint ahogy írtál.Főleg ilyen fajta példákkal színezve.
Méghogy Elvtárs,mit is szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!